Seuraava kotiottelu: Osta lippuja
Kärpät – Ilves 29.3.2019 klo 18:30

​Runkosarjan päätös kotiyleisön edessä – "Intoa on joukkueessa paljon"

10.3.2018

Liigakauden 2017 – 2018 runkosarja saa päätöksensä tänään, kun Kärpät pelaa viimeisen ottelunsa KalPaa vastaan. Menestyksekkään runkosarjan lopputulema on ollut selvillä jo jonkun aikaa, ja paineettomassa tilassa pelannut Kärpät on viimeisten viikkojen aikana ajautunut hienoiseen tappiokierteeseen. Runkosarjan päättävä kotiottelu onkin paras mahdollinen paikka lyödä tuo kierre poikki.

- Me halutaan tänään onnistua, se on aivan selvä asia. Itsellä on sellainen kutina, että intoa on joukkueessa paljon. Mihin lopputulokseen se riittää, niin sen näyttää aika, mutta varmasti kierrokset alkavat nousta playoffsien lähestyessä, kertoi Kärppien vastuuvalmentaja Mikko Manner.

Kuntopuntarissa KalPan nuoli näyttää täysin vastakkaiseen suuntaan. Jos Kärpät on hävinnyt kuusi viimeisestä seitsemästään, on KalPa menettänyt pisteitä ainoastaan kahdessa ottelussa viimeisestä kymmenestään. Oman suunnan kääntäminen tulikuumaa vastustajaa vastaan ei varmasti ole helppo tehtävä, mutta sitäkin inspiroivampi.

- KalPahan on ollut loistavassa vireessä. He ovat löytäneet sen oikean vireen nyt viimeisen kymmenen kierroksen aikana ja me ollaan vähän sitä hukattu. Me halutaan päästä takaisiin siihen formuun jolla me ollaan ansaittu tuo runkosarjan voitto. Sitä kautta me halutaan myös kasvattaa itseluottamusta ja uskoa omiin kykyihin tässä tämän illan pelissä.

Avainpelaajiaan torstain ottelussa lepuuttanut Kärpät esiintyy tänään kotiyleisön edessä ykköskokoonpanollaan. Yksi kokoonpanoon palaavista pelaajista on Kristian Vesalainen, joka siirryttyään Kärppiin on nakuttanut neljään peliin tehopisteet 3+1. Vesalaisen välitön tehokkuus ei kuitenkaan yllättänyt Kärppä-leiriä.

- Hänellä on ollut todella nousujohteinen kausi. HPK:ssa on tehty erinomaista työtä, valmennus on auttanut häntä eteenpäin ja hän on sitä kautta kasvanut kauden aikana kokoajan paremmaksi ja paremmaksi pelaajaksi henkilökohtaisella tasolla. Nuorten MM-kisoissa hän oli jo yksi parhaista pelaajista ja siitä hän sai tietysti lisäbuustia. Nyt me yritetään auttaa häntä, että hän pystyisi nauttimaan pelistä ja löytämään sellaisen pienen lisästepin omasta pelistä.

Kärppien kokoonpanon illan otteluun löydät TÄSTÄ!

Kärpät – KalPa käyntiin Oulun Energia Areenalla kello 17! Liput otteluun kätevimmin TÄSTÄ!