​Karvinen, Huttula ja Kobližek jatkavat Kärpissä

16.3.2018
​Karvinen, Huttula ja Kobližek jatkavat Kärpissä

Otto Karvinen on iskenyt tällä kaudella tehopisteet 3+7=10. (Kuva: Jussi Määttä)

Kärpät on solminut jatkosopimukset Joona Huttulan ja Radek Kobližekin kanssa. Koblizekin sopimus on yksivuotinen, Huttulan kaksivuotinen. Lisäksi Otto Karvisen optio lisävuodesta on käytetty.

Joona Huttula, 21, debytoi Liigassa tällä kaudella. Kymmenessä pelaamassaan liigapelissä Huttula on iskenyt tehot 1+1. Liigauran avausmaali syntyi helmikuun alussa Jukureita vastaan. Suurimman osan kuluvasta kaudesta Huttula on pelannut Kärppien A-nuorissa, missä 43 otteluun mies on kerännyt tehopisteet 1+15.

Radek Kobližek, 20, on edustanut tällä kaudella Kärppien Liiga- ja A-juniorijoukkuetta, sekä Mestiksessä pelaavaa Kokkolan Hermestä. A-nuorissa ja Mestiksessä laitahyökkääjä on pelannut lähes piste per peli -tahdilla, ja Liigan puolella 11 otteluun Kobližek on iskenyt tehot 1+2. Liigauran avausmaali syntyi lokakuussa Vaasan Sportia vastaan. Ivancicessä syntynyt hyökkääjä saapui Kärppien B-junioreihin jo kaudella 2013 – 2014 ja debytoi Liigassa jo kaudella 2015 – 2016.

Otto Karvinen, 27, saapui Kärppiin täksi kaudeksi edustettuaan kaksi edellistä kautta Vaasan Sportia. Loukkaantumisten vaikeuttaman syyskauden jälkeen kovaotteinen laitahyökkääjä on löytänyt paikkansa Kärppien kolmosketjussa, ja vuodenvaihteen jälkeen 23 otteluun syntyivät tehopisteet 3+5=8.

Kärpät pelaa seuraavan kerran ensi viikon tiistaina, kun Liigan neljännesfinaalit käynnistyvät! Kärpät saa neljännesfinaaleissa vastaansa joko Lahden Pelicansin tai Porin Ässät.