Seuraava kotiottelu: Osta lippuja
Kärpät – Ilves 29.3.2019 klo 18:30

Semifinaalien toinen näytös Helsingissä

5.4.2018
Semifinaalien toinen näytös Helsingissä

Tiistaina avatut semifinaalit jatkuvat tänään Helsingissä, kun IFK ja Kärpät iskevät yhteen Nordenskiöldinkadulla. IFK vei avausottelun nimiinsä Oulussa maalein 1-4. Vieraat avasivat maalinteon ottelun avauserässä, pitivät luukut kiinni Kärppien painostaessa toisessa erässä ja löivät lopputuloksen lukkoon kahdella nopealla maalilla päätöserän alussa. Jari Sailion 1-4 kavennus 30 sekuntia ennen ottelun loppua jäi laihaksi lohduksi, kun IFK nappasi ensimmäisen kiinnityksensä finaalipaikkaan.

- Ensimmäisessä erässä IFK oli erittäin hyvä. Kakkoserä me oltiin niskan päällä, ja kolmas erä oli tasaista. IFK oli todella kurinalainen ja tyly. Me pelataan rohkeasti, niin välillä se kolahtaa omaan nilkkaan, kommentoi Kärppien valmentaja Mikko Manner ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Rohkea pelaaminen tulee Mannerin mukaan olemaan teema myös tämän illan ottelussa. Tiistain virheet on unohdettu, mutta niistä on otettu opiksi.

- Me uskotaan omaan tekemiseen, ja tullaan jatkamaan samalla tavalla. Pitää mennä vaan entistä lujempaa päälle ja pelata rohkeammin.

Kärppien kokoonpanoissa nähdään pientä viilausta. Kaksi ensimmäistä hyökkäysketjua pysyvät ennallaan, mutta kolmas ja neljäs ketju pyöräytetään uuteen uskoon. Kristian Vesalainen, Miska Humaloja ja Jyri Junnila muodostavat kolmosketjun, ja nelosketjussa rouhivat Jari Sailio, Jasse Ikonen ja Otto Karvinen. Kolmantenatoista hyökkääjänä pelaa tuttuun tapaan Juha Koivisto.

Pakkiparit pysyvät ennallaan, ja maalilla aloittaa erinomaisesti kevään peleissä torjunut Veini Vehviläinen.

HIFK – Kärpät käyntiin Helsingin Jäähallissa kello 18:30! Ottelun näet myös ilmaiseksi JIMiltä!