Seuraava kotiottelu: Osta lippuja
Kärpät – Ilves 29.3.2019 klo 18:30

​A-nuorten ratkaiseva finaali tänään Raksilassa!

6.4.2018
​A-nuorten ratkaiseva finaali tänään Raksilassa!

Rasmus Kupari on pelannut finaalisarjan A-nuorissa.

Oulun Kärppien A-nuoret pelaavat tänään suomen mestaruudesta Oulun Energia Areenalla. Finaalisarja KalPaa vastaan on jännittävässä 2-2 -tasatilanteessa, joten mestaruus tulee ratkeamaan tänään illalla. Ottelu käynnistyy kello 18:30.

Sarjan kolmatta ottelua Oulun Energia Areemalla oli seuraamassa yli 2000-päinen yleisö, mutta Kärpät ei onnistunut vielä tuolloin varmistamaan mestaruuttaan. KalPa löi sarjan tasoihin keskiviikkona Kuopiossa, ja siirsi ratkaisun tähän iltaan.

Liput otteluun ovat myynnissä Kärppätoimistolla, osoitteessa ticketmaster.fi ja kaikissa ticketmasterin jälleenmyyntipisteistä. Myös hallin päälipunmyyntipiste on avoinna ennen ottelua. Liput otteluun ovat 10€ + mahdolliset jälleenmyyntipisteen lisäämät toimituskulut.

Huom! Ticketmasterin verkkokaupassa pystyt ostamaan lippuja vain suoraostolla. Varauksia voit tehdä soittamalla Ticketmasterin puhelinpalveluun.

LISÄTIETOJA LIPUISTA!