Seuraava kotiottelu: Osta lippuja
Kärpät – None 22.3.2019 klo 18:30

Kärpät kiri sarjan tasoihin - katso ottelun huippuhetket!

6.4.2018

Kärppien ryöstöretki Helsinkiin oli onnistunut, kun Kärpät nousi kolmannessa erässä kahden maalin takaa rinnalle, ja Miska Humaloja ratkaisi ottelun pian jatkoajan alettua. Voitolla Kärpät löi sarjan tasoihin. Otteluvoitot ovat nyt 1-1.

Kärpät aloitti ottelun pirteästi, mutta kotijoukkue IFK oli se, joka avasi ottelun maalinteon. Miro Heiskanen pääsi luvattoman vapaasti laukomaan huippupaikalta, ja nuori puolustaja huudatti kotiyleisöä ajassa 4:51. Avauserän muut tilastomerkinnät olivat rangaistuksia, ja niitä jaettiinkin illan ottelussa isolla kädellä.

Kärpät tasoitti ottelun heti toisen erän alussa ylivoimalla. Kristian Vesalaisen tulinen rannelaukaus heilahti ohi Kevin Lankisen, kun erä oli vanhentunut vasta 25 sekuntia. Toisen erän ylivoimamaalit eivät jääneet tähän. Kahdesta seuraavasta vastasi IFK, kun ensin Erik Thorell päätti tyylikkään kuvion takatolpalta, ja erän lopussa Oliwer Kaski pommitti viivasta kahden miehen ylivoimalla numerot 3-1.

Kärpät aloitti kolmannen erän samalla tavalla kuin toisenkin; maalilla. Lasse Kukkonen nousi maalille, ja toi Kärpät maalin päähän Kristian Vesalaisen ja Ville Leskisen esityöstä. Tasoitus nähtiin erän puolivälissä, kun Julius Junttilan nousu maalille päättyi tyylikkääseen rystyviimeistelyyn. Nopean videotarkistuksen päätteeksi maali hyväksyttiin, ja peli oli 3-3.

Jatkoerä ei ehtinyt vanhentua kuin 1:43, ennen kuin Miska Humaloja päätti pelin. Leskinen ja Humaloja karkasivat ylivoimahyökkäykseen, ja Humaloja ohjasi Leskisen syötön varmasti maaliin. Leskiselle syöttöpiste oli illan kolmas.

Ottelusarja jatkuu huomenna lauantaina Oulussa. Liput otteluun kätevimmin TÄSTÄ!

Kärppien voitto varmisti myös sen, että ottelusarjassa nähdään ainakin viisi ottelua. Lipunmyynti 11.4. Oulussa pelattavaan viidenteen on käynnissä Kärppätoimistolla, kaikissa Ticketmasterin jälleenmyyntipisteissä ja osoitteessa www.ticketmaster.fi!