Seuraava kotiottelu: Osta lippuja
Kärpät – TPS 20.2.2019 klo 18:30

​Kärpät, Tackla ja Disas jatkavat yhteistyötään

26.4.2018
​Kärpät, Tackla ja Disas jatkavat yhteistyötään

Oulun Kärpät jatkaa yhteistyötään jääurheiluvarustetoimittaja Tacklan ja kalatuotteisiin erikoistuneen Disasin kanssa.

Etelä-suomalainen kalatuotteisiin erikoistunut Disas jatkaa monivuotista yhteistyötään Oulun Kärppien ykkösketjussa. Disas on tunnettu omista suurmyymälöistää, sekä Disas mäti-, mousse- ja kalatuotteistaan. Disas on vahvasti mukana huippu-urheilun sponsoroinnissa monipuolisesti, muun muassa jääpallon, pesäpallon ja yleisurheilun parissa.

Tackla on urheiluun erikoistunut yritys, joka toimittaa jääurheiluvarusteita, peliasuja ja vapaa-ajan vaatteita urheiluseuroille. Tacklan ja Kärppien 1-divisioonavuosille asti ulottuva yli 25 vuotinen yhteistyö jatkuu edelleen uuden sopimuksen myötä, ja Tackla tulee toimittamaan myös Kärppien tulevien vuosien peliasut. Tackla on myös kansainvälisen jääkiekkoliiton pitkäaikainen virallinen peliasutoimittaja ja Superpesiksen pääyhteistyökumppani. Tackla toimittaa peliasut myös jääpallon Suomen mestareille, Veiterälle.

- Tackla pelipaidassamme ja Disas kypärässämme ovat molemmat todella vahvasti näkyvillä peliasussamme. Tackla ja Disas ovat molemmat olleet pitkään mukana rakentamassa Kärppien tarinaa, ja on hienoa jatkaa yhteistyötä molempien kanssa uusilla kolmivuotisilla sopimuksilla. kommentoi Kärppien toimitusjohtaja Tommi Virkkunen jatkuvaa yhteistyötä.