Seuraava kotiottelu: Osta lippuja
Kärpät – TPS 20.2.2019 klo 18:30

Tiedote 1.5. järjestettävien mestaruusjuhlien ohjelmasta

30.4.2018
Tiedote 1.5. järjestettävien mestaruusjuhlien ohjelmasta

Oulun Kärpät järjestää mestaruusjuhlan Oulun torilla vappupäivänä 1.5. Tapahtumassa juhlitaan sekä miesten että naisten suomenmestarijoukkueita. Toritapahtuma alkaa kello 16 ja päättyy noin kello 17:30. Alla lisätietoja tapahtuman kulusta.

Ohjelma

Miesten ja naisten mestarijoukkueet sisältävä paraatibussi lähtee Oulun Energia Areenalta kello 15 ja saapuu torille kello 16. Yleisö on tervetullutta matkan varrelle. Bussin reitin näet alla olevasta kuvasta.

Teuvo Pakkalan Katu – Kainuuntie – Rautatienkatu - Tulliväylä – Valtatie – Merikoskenkatu – Kajaaninkatu – Uusikatu – Puistokatu – Aleksanterinkatu – Saaristonkatu – Rantakatu – STOP Keltainen Aitta

Ohjelma torilla alkaa kello 16. Luvassa on musiikkiesityksiä Suvi Teräsniskalta, Ellinooralta, Diandralta ja Pojulta, sekä haastatteluja ja muuta ohjelmaa. Ohjelman arvioitu päättymisaika on kello 17:30. Tapahtuma-alueella toimii myös Kärppien fanituotemyyntipiste, josta voit ostaa uunituoreet Suomen mestari 2018 -fanituotteet.

Liikennejärjestelyt

Rantakatu on suljettu tapahtuman vuoksi, ja lähialueella on liikenteenohjaus. Suuri liikenne- ja väkimäärä tulee vaikeuttamaan alueen lähistöllä liikkumista, joten huomioithan tämän paikalle saapuessasi.

Medialle

Toimittajille ja kuvaajille on varattu rajallinen alue lavan edustalle. Tapahtumaan ei ole erillistä akkreditointia, vaan media-alueelle pääset sisään pressikortilla.

Muuta huomioitavaa

Dronejen tai muiden lennokkien lentäminen alueella on kielletty.