Seuraava kotiottelu: Osta lippuja
Kärpät – TPS 20.2.2019 klo 18:30

Liiga-gaalassa vahva Kärppä-edustus

4.5.2018
Liiga-gaalassa vahva Kärppä-edustus

Julius Junttila ja Veini Vehviläinen valitttiin Liigan All Stars -kentälliseen. (Kuva: Mikko Pylkkö)

Keskiviikkona Tampereella järjestetyssä Liiga-gaalassa palkittiin kauden 2017 – 2018 parhaat. Mestarijoukkue Kärpät oli odotetusti vahvoilla useamman palkinnon saajaksi, ja palkintokaappiinsa saivat täytettä niin pelaajat kuin valmentajatkin.

Kuudennessa finaalissa nollapelin torjunut Veini Vehviläinen valittiin Liiga-kauden parhaaksi maalivahdiksi. Urpo Ylönen -palkinnon lisäksi 21-vuotias maalivahti valittiin Liigan All Stars -kentälliseen.

Mikko Manner pokkasi itselleen parhaalle valmentajalle myönnettävän Kalevi Numminen -palkinnon ylivoimaisella pistesaaliilla. 81 toimittajasta peräti 49 laittoi Mannerin listansa kärkeen. Lisäksi Mannerille myönnettiin mestarijoukkueen valmentajapalkinto.

Julius Junttila valittiin pelaajien toimesta Kultainen kypärä -palkinnon saajaksi. Suomen Jääkiekkoilijat ry:n järjestämässä äänestyksessä lähes 300 pelaajaa äänesti runkosarjan parasta pelaajaa. Äänestäneistä 114 valitsi Junttilan runkosarjan parhaaksi. Toiseksi äänestyksessä sijoittui Charles Bertrand. Molemmat valittiin Liigan All Stars -kentälliseen.

Kauden parhaalle seuralle myönnettävä Aaro Kivilinnan muistopalkinto matkasi Ouluun seitsemännen kerran. Palkinto myönnetään vuosittain kokonaisuutena parhaiten menestyneelle seuralle. Kaudella 2017 – 2018 sekä Kärppien miehet että naiset voittivat Liigojensa mestaruudet, A-nuoret ottivat hopeaa, B-nuoret pronssia ja C-nuoret hopeaa.

Kaikki Liiga-gaalassa palkitut löydät tästä!