Seuraava kotiottelu: Osta lippuja
Kärpät – TPS 20.2.2019 klo 18:30

CHL-lohkot arvottu - Kärpät matkaa Tsekkeihin, Saksaan ja Ranskaan

16.5.2018
CHL-lohkot arvottu - Kärpät matkaa Tsekkeihin, Saksaan ja Ranskaan

Kärpät pelaa CHL-kaudella 2018 - 2018 F-lohkossa.

CHL-kauden 2018 - 2019 alkulohkot on arvottu Kööpenhaminassa. Kärppien alkulohkoon päätyivät Mountfield HK Tšekistä, Thomas Sabo Ice Tigers Saksasta ja Rouen Dragons Ranskasta.

Hradec Královésta peräisin oleva Mountfield HK sijoittui Tšekin Extraligan runkosarjassa viime kaudella toiseksi, mutta pudotuspeleissä seinä nousi pystyyn semifinaaleissa. Mountfield HK teki CHL-debyyttinsä viime kaudella, mutta se ei selviytynyt alkulohkostaan jatkoon.

Nürnbergistä kotoisin oleva Ice Tigers on pelannut Saksan DEL-liigan pudotuspeleissä viitenä perättäisenä keväänä, ja kolmella edellisellä kaudella kausi on jatkunut aina semifinaaleihin asti. CHL:ssä joukkue on mukana tällä kaudella ensimmäistä kertaa.

Rouen Dragons on hallitseva Ranskan liigan mestari ja yksi maan menestyneimpiä jääkiekkojoukkueita. 14 mestaruutta voittanut normandialaisjoukkue oli mukana CHL:ssä myös kaudella 2016-2017, mutta se ei selviytynyt jatkoon alkulohkostaan.

CHL käynnistyy 30. elokuuta. Alkulohkojen otteluohjelma julkaistaan myöhemmin.