Seuraava kotiottelu: Osta lippuja
Kärpät – HPK 27.2.2019 klo 18:30

​Sinustako Oulun Kärppien fanilähettiläs?

4.6.2018
​Sinustako Oulun Kärppien fanilähettiläs?

Champions Hockey League värvää jokaisen CHL:ään kaudella 2018 – 2019 osallistuvan seuran kannattajista yhden fanilähettilään.

- Fanilähettiläämme ovat tärkeässä roolissa eurooppalaisen huippujääkiekon esille tuomisessa sosiaalisessa mediassa. Meillä on ollut erinomaisia fanilähettiläitä viimeisen kahden vuoden aikana, mutta tällä kaudella haluamme varmistaa, että jokainen lähettiläs on paras mahdollinen edustaja seuralleen. Sen takia haemme vain 32 lähettilästä, yhtä jokaista joukkuetta kohti. Odotamme innolla hakemuksia, kommentoi Champions Hockey Leaguen viestintävastaava Monika Reinhard.

Fanilähettilään tehtävä on jakaa kokemuksiaan CHL-peleistä sosiaalisessa mediassa, edustaa Euroopan suurinta jääkiekkoliigaa ja tuoda yhteen eri seurojen kannattajia sekä hallilla että sosiaalisessa mediassa. Fanilähettiläs saa palkkioksi kaksi lippua jokaiseen joukkueensa alkulohkon kotipeliin, ainutlaatuisen pelipaidan ja tapaamisen joukkueensa parhaan pistemiehen kanssa! Tarkemmat tiedot, ehdot ja ohjeistukset löydät TÄSTÄ! Hakulomakkeen pääset täyttämään alla olevasta linkistä!

Hakuaika päättyy 24.6.

LISÄTIETOJA

HAE CHL:N FANILÄHETTILÄÄKSI