Kärpät Alumni järjestää hyväntekeväisyysottelun – Ilu All-stars kohtaa Kärpät!

19.6.2018

Kärpät Alumni järjestää perjantaina 3.8. Oulun Energia Areenalla hyväntekeväisyysottelun, jossa Kärppä-legenda Ilkka Mikkolan kokoama Ilu All-stars kohtaa näytösottelussa ja taitokisassa Oulun Kärppien kauden 2018 – 2019 liigajoukkueen. Ilu All-stars tulee koostumaan oululaisista nykyisistä NHL-tähdistä ja muista Kärppä-legendoista.

- On hienoa saattaa yhteen samassa kaukalossa Kärppien tulevan kauden Liiga-joukkue, oululaiset NHL-tähdet ja Kärppä-legendat oululaisen yleisön edessä, kommentoi nykyään Kärppien yhteyspäällikkönä toimiva Mikkola.

Mikkolalle hänen nimeään kantava tapahtuma on kunnia-asia.

- Tällaisen tapahtuman järjestäminen minun nimeni alla on valtava kunnianosoitus Kärppien ja Kärpät alumnin puolelta. Toivottavasti saamme katsomot täytettyä hyvän asian puolesta.

Kärpät alumnin järjestämän tapahtuman lipputulot ohjataan Alumnin tuki -säätiön alla toimivalle Oulu-rahastolle, jonka tärkeimpänä ajatuksena on tukea Oulussa ja Oulun talousalueella harrastavia lapsia ja nuoria. Liput tulevat myyntiin kesäkuun lopussa Ticketmasterin myyntipisteisiin ja verkkopalveluun.

Hyväntekeväisyysottelu toimii samalla Kärppien liigakauden 2018 – 2019 kick-off – tapahtumana, sillä Kärppien koko tulevan kauden joukkue esittäytyy tuolloin yleisölle ensimmäistä kertaa.