Seuraava kotiottelu: Osta lippuja
Kärpät – HPK 27.2.2019 klo 18:30

Annunen, Korhonen ja Koskenkorva lainalle Kokkolan Hermekseen

31.7.2018
Annunen, Korhonen ja Koskenkorva lainalle Kokkolan Hermekseen

Jesse Koskenkorvalla on vyöllään 18 runkosarjapeliä ja yks finaalipeli Liigassa. (Kuva: Jussi Määttä)

Kärpät lainaa kolme pelaajaa Mestis-seura Kokkolan Hermekseen. Kasitietä etelään matkaavat maalivahti Justus Annunen, puolustaja Juho Korhonen ja hyökkääjä Jesse Koskenkorva.

18-vuotias maalivahti Justus Annunen edusti viime kaudella Kärppien A-junioreita, ja kauden päätteeksi kempeleläisvahti palkittiin Nuorten SM-liigan parhaalle maalivahdille myönnettävällä Jorma Valtonen -palkinnolla. Annusen viime kauden meriitit eivät loppuneet siihen, sillä hän teki myös debyyttinsä miesten Liigassa, torjui U18-leijonat maailmanmestaruuteen, ja juhannuksen alla Colorado Avalanche varasi Annusen NHL:n varaustilaisuuden kolmannella kierroksella.

Puolustaja Juho Korhonen on edustanut Kärppien junioreita kaudesta 2013 – 2014 lähtien. A-nuorten SM-liigassa pelaamassaan 87 runkosarjaottelussa 174-senttinen Korhonen on iskenyt mukavat tehopisteet 16+43=59. 19-vuotias puolustaja debytoi Liigassa Kärppien paidassa kaudella 2016 – 2017 ja kaudella 2017 – 2018 liigapelejä kirjattiin kolme lisää. Korhonen edusti Hermestä myös viime kaudella kahden ottelun verran.

Keskushyökkääjä Jesse Koskenkorva teki Korhosen tavoin Liiga-debyyttinsä kaudella 2016 – 2017. Tuolla kaudella Koskenkorvalle kertyi peräti 14 peliä Liigan puolella tehopistein 2+0=2. Samalla kaudella A-nuorissa pelaamassaan 38 ottelussa Kossu iski tehopisteet 15+26=41. Viime kauden runkosarjassa miesten liigapelejä kertyi neljä lisää, ja lisäksi Koskenkorva pääsi pudotuspeleissä haistelemaan finaalivauhtia yhden ottelun verran. Koskenkorva on parhaillaan U20-maajoukkueen mukana World Junior Showcasessa, Kamloopsissa, Kanadassa.

Kaikkien kolmen pelaajan lainat ovat voimassa toistaiseksi, ja Kärpillä on oikeus kutsua pelaajat takaisin kesken lainan.