Seuraava kotiottelu: Osta lippuja
Kärpät – None 22.3.2019 klo 18:30

Kärppä-toimisto taas avoinna – Kausikorttimyynti käynnissä!

31.7.2018
Kärppä-toimisto taas avoinna – Kausikorttimyynti käynnissä!

Kärpät kohtaa ensimmäisessä harjoitusottelussa KalPan. (Kuva: Jussi Määttä)

Kärppä-toimisto on jälleen avannut ovensa kesälomien jälkeen. Toimiston ovet ovat avoinna tuttuun tapaan arkisin kello 10 – 17.

Liiga-kauden alkuun on enää reilu kuukausi, ja hankkimalla kausikorttisi nyt varmistat paikkasi myös syksyn harjoitus- ja CHL-peleihin. Kausikortti oikeuttaa myös sisäänpääsyyn A-nuorten SM-ligaotteluihin (poislukien finaalit), ja kausikorttilaisilla on keväällä etuosto-oikeus playoffs-kausikortin ostoon omalle paikalleen.

Kärppien syksyn pelit käynnistyvät 10.8. harjoitusottelulla KalPaa vastaan Oulun Energia Areenalla. Viimeisen harjoitusottelunsa Kärpät pelaa niin ikään kotona 23.8. Vaasan Sportia vastaan. CHL-taival käynnistyy 31.8. ottelulla ranskalaista Rouen Dragonsia vastaan.

Lisätietoja kausikorteista ja niiden hinnoista!