Kärpät kohtaa Sportin viimeisessä harjoitusottelussa

23.8.2018
Kärpät kohtaa Sportin viimeisessä harjoitusottelussa

Jasper Lindsten alusti yhden maalin Kärppien ensimmäisessä harjoitusottelussa KalPaa vastaan. (Kuva: Jussi Määttä)

Kärppien viimeinen Liigaan ja CHL:ään valmistava ottelu pelataan tänään Oulun Energia Areenalla. Kaksi aiempaa harjoitusottelua päättyivät Kärppien voittoon, ja maaliero noista otteluista on komea 8-1. Kärppien ykkösketjussa molemmat pelit hyökännyt Jasper Lindsten on hillityn tyytyväinen joukkueen valmistaviin otteluihin.

- Me ollaan pelattu juuri niin kuin ollaan haluttukin. Yksi maali ainoastaan omiin, joten puolustuksen kannalta pelit ovat menneet erinomaisesti.

Lindsten on saanut harjoitusotteluissa ketjukavereikseen Nicklas Lasun ja Ville Leskisen. Kahdessa ottelussa ketju on värkännyt kaksi maalia, ja toiseen noista Lindsten merkkautti syöttöpisteen. Ketjun pelissä on selkeä idea ja yhteinen tavoite, ja Lindsten uskoo tuloksen tulevan yhteisten toistojen myötä.

- Peli on tuntunut hyvältä. Vähän totta kai on vielä hakemista kemioiden kanssa, mutta pelien kautta se löytyy. Onnistumiseen tarvitsee aina hyvän ketjun ympärille, harva ratkoo näitä pelejä yksin. Sitten kun se kemia löytyy, niin uskon, että tulosta alkaa tulla sitä kautta. Ketjussa on paljon tulospotentiaalia.

- Pelaamme samanlaista peliä kuin koko joukkue; painetaan kovasti hommia ja yritetään karvauksen kautta luoda maalipaikkoja nopeasti. Ei ole mitään yhtä paikkaa mitä jokainen pelaa, vaan yritämme hyvän liikkeen kautta luoda maalipaikat, turkulaishyökkääjä jatkaa.

Kärpät pelaa tänään 13 hyökkääjällä ja seitsemällä puolustajalla. Sivussa tänään ovat Ville Leskinen, Mika Pyörälä, Aleksi Mäkelä ja Veini Vehviläinen. Ykkösketjussa Lindstenin ja Lasun kanssa hyökkää Tino Metsävainio, kolmosketjussa Pyörälän paikan ottaa Jari Sailio ja nelosketjun muodostavat Jasse Ikonen, Miska Humaloja ja Otto Karvinen. Kolmantenatoista hyökkääjänä pelaa Niko Kuiri.

Pakkiparit ovat tutussa muodossaan, ja maalilla aloittaa Jussi Rynnäs. Kakkosmaalivahtina tänään otteluun pukee Kärppien A-nuorissa pelaava Severi Suutarinen.

Kärpät tänään:

Lindsten – Lasu – Metsävainio

Anttila – Kristof – Koblizek

Sailio – Kupari – Heponiemi

Ikonen – Humaloja – Karvinen


Ohtamaa – Heshka

Kivihalme – Hakanpää

Kukkonen – Niemelä

Ronkainen - Kuiri (13. h)


Rynnäs

(Suutarinen)

Kärpät – Sport tänään Oulun Energia Areenalla kello 18:30! Liput otteluun kätevimmin TÄSTÄ!