Julius Hermonen lainalle RoKiin

24.8.2018
Julius Hermonen lainalle RoKiin

RoKissa viime kaudella vahvasti esiintynyt hyökkääjä Julius Hermonen palaa Rovaniemelle Mestis-kauden 2018-19 kattavalla lainasopimuksella Oulun Kärpistä. Kärpillä on oikeus kutsua Hermonen tarvittaessa takaisin vahvuuteensa.

Hermonen pelasi päättyneellä kaudella RoKin kärkiketjuissa 20 ottelua, joissa hän teki 10 tehopistettä. Liigassa Kärppien riveissä vyölle kertyi yksi ottelu. Viime kausi oli Hermoselle epäonninen, sillä hän joutui sairastuvalle vuodenvaihteen tienoilla, eikä palannut enää keväällä kaukaloon.

-Mukava palata Lappiin vaikean viime kauden jälkeen. RoKi tarjoaa hyvät mahdollisuudet kehittymiselle ja koen, että täällä on helppoa jatkaa siitä mihin viime kaudella jäätiin, Hermonen sanoo.

Hermonen liittyy RoKin harjoitusvahvuuteen 3.9. alkaen ja nähtäneen tositoimissa ensimmäistä kertaa Suomen Cupin otteluissa.