Kärpät jatkaa CHL:ssä puhtaalla pelillä - Katso maalikooste!

8.9.2018

Rouen oli odotetun energinen ja aggressiivinen ottelun alussa. Mylvivän kotiyleisön edessä pelannut Dragons sai kovalla paineistuksella aikaan ottelun ensimmäiset maalipaikat, eikä avausmaalia tarvinnut kauaa odotella. Nicolas Ritz vei kotijoukkueen 1-0 johtoon Alexander Aleardin syötöstä ajassa 4:08. Heti avausmaalin jälkeen Kärpät jäähyili kahteen otteeseen, mutta Dragons ei pystynyt kahden miehen ylivoimaansa hyödyntämään. Kärpät heräsi jo hieman mukaan otteluun avauserässä, mutta kotijoukkue karkasi kuitenki 2-0 johtoon. Michel Miklik huudatti äänekästä ranskalaisyleisöä ajassa 18:15 Nicolas Deschampsin ja Anthony Guttigin syötöstä. Sisuuntunut Kärpät kuitenkin nousi takaisin maalin päähän vain 20 sekuntia myöhemmin, kun Ville Leskinen iski Kärppien illan avausmaalin.

Toisen erän alkuun Kärpät tuli iso vaihde silmässä. Vahva pyöritys tuotti tulosta erän puolivälin tienoilla, kun Aleksi Heponiemi tasoitti pelin Aleksi Mäkelän erinomaisesta syötöstä. Kärpät siirtyi 32 minuutin pelin jälkeen 3-2 johtoon Nicklas Lasun ylivoimamaalilla. Ruotsalaissentteri survoi kiekon sisään maalin edustalta.

Kolmannessa erässä Dragonsilla oli oivat mahdollisuudet nousta ottelussa tasoihin, mutta yhteensä 24 torjunnan verran huhkinut Veini Vehviläinen piti nuo aikeet kurissa. Maalinteossa onnistui enää Kärpät, kun Nicklas Lasu iski illan toisen osumansa tyhjään rysään. Kärpät jatkaa näin ollen puhtaalla pelillä F-lohkossa. Kolmesta ottelusta pistesaldo on karttunut yhdeksällä pisteellä.

Joukkue matkustaa tänään Saksaan, ja CHL-ottelut jatkuvat sunnuntain Thomas Sabo Ice Tigersin vieraana.