Kärpät kruunaa viikkonsa Saksassa - Kokoonpanoon pientä viilausta

9.9.2018
Kärpät kruunaa viikkonsa Saksassa - Kokoonpanoon pientä viilausta

Kärpät pienin muutoksin Nürnbergiin

Kärpät kohtaa tänään viikonlopun toisessa CHL-ottelussaan saksalaisen Thomas Sabo Ice Tigersin. Joukkueiden aiempi kohtaaminen jäi varmasti katsojien mieleen, sillä ottelun tilastoihin kirjattiin 12 maalia ja 171 minuuttia rangaistuksia. Ottelusta ajettiin ulos Kärppien Jari Sailio ja Otto Karvinen, sekä Ice Tigersin Christopher Brown, Philippe Dupuis ja Dane Fox. Tunnelma illan pelissä tulee varmasti olemaan katossa, sillä jo Oulussa kovaa meteliä pitänyt monisatapäinen faniryhmä saa tänään ympärilleen koko kotiyleisön tuen.

Tappio Oulussa on Ice Tigersille sen ainoa tämän vuoden CHL:ssä, ja joukkue onkin lohkon kakkossiljalla viidellä pisteellä ja kahdella voitolla. Molemmat voitot ovat irronneet tsekkiläisestä Mountfield HK:sta. Viimeisin ottelu päättyi 4-3 jatkoaikavoitton. Kärpät jatkaa perjantaisen Rouen-voiton jäljiltä puhtaalla pelillä lohkon kärjessä. Kärpät toipui kotijoukkueen hurmoksellisesta alusta ja nousi lopulta 2-4 voittoon Ville Leskisen, Aleksi Heponiemen ja Nicklas Lasun maaleilla. Ruotsalaissentteri Lasu osui ottelussa kahdesti.

Kärpät ei lähde tekemään suuria muutoksia kokoonpanoonsa. Aiemmassa Ice Tigers -ottelussa torjunut Jussi Rynnäs hyppää tänään tolppien väliin, ja Tino Metsävainio pääsee mukaan peliin kolmantenatoista hyökkääjänä. Seitsemäntenä puolustajana pelaa Taneli Ronkainen. Kärpät tänään:


#67 Jasper Lindsten - #31 Nicklas Lasu - #12 Ville Leskinen

#55 Atte Ohtamaa - #26 Shaun Heshka

#17 Mika Pyörälä - #19 Rasmus Kupari - #20 Aleksi Heponiemi

#61 Teemu Kivihalme - #58 Jani Hakanpää

#62 Jasse Ikonen - #13 Michal Kristof - #29 Radek Koblizek

#5 Lasse Kukkonen - #28 Mikko Niemelä

#41 Jari Sailio - #27 Miska Humaloja – #21 Otto Karvinen

#22 Taneli Ronkainen (7 p.) - #25 Tino Metsävainio (13 h.)

#40 Jussi Rynnäs

#35 Veini Vehviläinen

Thomas Sabo Ice Tigers - Kärpät käyntiin Suomen aikaa kello 18. Ottelun näet maksullisesta C More -palvelusta.