CeeChar tuo lisävirtaa aitioihin

14.9.2018
CeeChar tuo lisävirtaa aitioihin

Oulun Energia Areenan aitioissa ei tulevalla kaudella matkapuhelimesta lopu virta kesken, sillä jokainen aitio on varustettu CeeCharin latausjärjestelmillä. CeeCharin latausjärjestelmällä voi ladata jopa 8 laitetta yhtä aikaa, ja siitä löytyvät latausjohdot kaikkiin yleisimpiin älypuhelimiin ja tabletteihin.

- Olemme tietysti todella tyytyväisiä, kun pääsimme yhteistyöhön Kärppien kanssa. Lataustarpeet ovat tänä päivänä yleisiä mobiililaitteiden akkujen nopean kulumisen vuoksi, joten CeeChar-laturit toimivat varmasti myös Kärppä-aitioissa mukavana lisäpalveluna. Kärpiltä ei virta lopu kesken, eikä enää myöskään aitiovieraiden puhelimista, kommentoi CeeCharin toimitusjohtaja Markku Hylkilä.

CeeChar-latausjärjestelmä löytyy jokaisesta Oulun Energia Areenan aitiosta ja niiden käyttö on aitiovieraalle veloituksetonta. Laturilla lataat kätevästi matkapuhelimen, tabletin, älykellon tai minkä tahansa USB- tai lightning port -latausta tukevan laitteen.

Tutustu Oulun Energia Areenan aitiotarjontaan tästä!