​​Perhepeli tulee taas!

26.9.2018
​​Perhepeli tulee taas!

Kärpät pelaa kuluvalla viikolla vielä kaksi ottelua. Torstaina vieraissa vastassa on Ilves, ja viikon kruunaa jo viime kaudelta tuttu perhepeli! Tämänkertainen perhepeli on lauantaina 29.9. pelattava Kärpät – Lukko.

Päivä alkaa molempien joukkueiden yleisölle avoimilla aamujäillä. Kärppien aamujäiden jälkeen on lasten aamujäiden vuoro, joka alkaa noin kello 10:45. Lapsilla on mahdollisuus luistella ja kiekkoilla yhdessä Kärppäpelaajien kanssa. Luistelijalle pakolliset varusteet ovat ainoastaan luistimet ja kypärä, mutta myös mailan voi halutessaan ottaa mukaan! Aamujäille oikeuttavan luistelupassin voi noutaa Kärppätoimistolta esittämällä kausikortin, tai ottelulipun kyseiseen otteluun. Voit ostaa ottelulipun myös luistelupassin haun yhteydessä. Aamujäille mahtuu vain 100 ensimmäistä, joten ole ajoissa liikkeellä! Kärppätoimisto on avoinna arkisin kello 10 – 17.

Remontista johtuen luistinten vaihto ennen luistelua tapahtuu joko katsomossa tai kaukalon ympäristössä.

Hallin ovet aukeavat iltapäivällä kello 16, ja ottelu Kärppien ja Lukon välillä käynnistyy kello 17. Ennen ottelua ja molemmilla erätauoilla Oulun Energia Areenalla on touhuttavaa koko perheelle, muun muassa:

- Pikku-Minnan kasvomaalaus
- Eetu-Pelle
- Satavision kikkapeli
- VR Heaven -virtuaalitodellisuuspiste
- SuperPark aktiviteettipiste

AIKATAULU:

- 9:30 - 10:00 Lukon aamujäät
- 10:15 - 10:45 Kärppien aamujäät
- 10:45 - 11:30 Lasten aamujäät

- Hallin ovet auki 16:00
- Kärpät - Lukko 17:00

LIPUT

Perhepelissä kulmausten ja päätyjen istumapaikkojen hintoja on alennettu. Istumapaikalle pääset alkaen hintaan 11€! (sis. käsittelykulut)

Lippukauppaan: http://bit.ly/2O9DLJf

Viikonloppuna järjestettäville Rakenna – Sisusta – Asu -messuille osallistuvilla on mahdollisuus ostaa messujen lipunmyynnistä yhteislippu, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn molempiin tapahtumiin. Lisätietoja messuista löydät TÄSTÄ!