​Kärpät metsästää viikon kolmatta voittoa

6.10.2018

Kärppien voitokas viikko tulee päätökseen tänään kotiottelulla Porin Ässiä vastaan. Viime kevään puolivälierävastus on tuskaillut oman pelinsä kanssa alkukaudella, ja eilen porilaiset kärsivät tappion vieraissa KalPalle. Kärppien kopissa vastustajan pelivire ei kuitenkaan muuta valmistautumista suuntaan tai toiseen, vaan omat hyvät tulokset pitävät keskittymisen olennaisessa.

- Me aina puhutaan, että jos halutaan olla huippujengi, niin vastustaja ei saa vaikuttaa omaan tekemiseen. Aina pitää valmistautua samalla tavalla, että on henkisesti ja fyysisesti valmis tekemään sitä omaa juttua, pohti keskushyökkääjä Rasmus Kupari aamujäiden jälkeen.

Kupari oli olennaisessa osassa torstaina, kun Kärpät kaatoi Tapparan maalein 2-4. Kakkosketju iski kaksi osumaa, ja Kupari itse tehopisteet 1+1. Nuori keskushyökkääjä viihtyy omien sanojensa mukaan Aleksi Heponiemen ja Mika Pyörälän välissä.

- Siinä on aika hyvä roolitus. Me mennään Hepon kanssa välillä vähän liiankin lujaa, niin Spede vähän tasapainottaa sitä kokemuksella ja tuo älykkyyttä siihen peliin. Spede on myös iskenyt hyvin pusseja alkukaudesta, joten aika hyvä kombinaatio meillä on.

Tuo kombinaatio on kasassa myös tänään, vaikka kokoonpanossa nähdään muuten liikennettä. Torstaina ensimmäisen liigamaalinsa iskenyt Michal Kristof hyökkää tänään ykkösketjun laidassa Nicklas Lasun ja Ville Leskisen kanssaa. Kolmosketjun keskelle Jasper Lindstenin ja Jasse Ikosen väliin hyppää Tino Metsävainio, ja Taneli Ronkainen ottaa seitsemännen puolustajan paikan. Pelivuoron tolppien välissä saa odotetusti Ässät-kasvatti Jussi Rynnäs.

KOKOONPANOT

Kärpät – Ässät tänään kello 18:30 Oulun Energia Areenalla. Liput otteluun kätevimmin TÄSTÄ!