Saturday Night Fever! - Venyykö voittoputki kymmeneen?

20.10.2018

Kärpät päättää jälleen yhden kolmen ottelun viikon lauantai-illan kotiotteluun. Tällä kertaa myöhäisillan pelissä vastassa on Lappeenrannan SaiPa.

Yhdeksän ottelun voittoputkessa porskuttava Kärpät on kuluvalla viikolla napannut kaksi voittoa. Keskiviikkona Mountfield HK kaatui CHL:n lohkovaiheen päätöspelissä, ja eilen Kärpät haki kolme pistettä Kuopiosta, kun KalPa kaatui maalein 2-4. Tänään Kärpät metsästää kymmenettä perättäistä voittoa SaiPan kustannuksella.

- SaiPa on yllätyksellinen ja ennalta arvaamaton joukkue. Meidän täytyy olla valmiina reagoimaan ja liikkumaan hyvin ja ottamaan aloitteita itselle. Oman jutun kautta lähdetään, pohti Kärppien kapteeni Atte Ohtamaa vapaaehtoisten aamujäiden jälkeen.

Joukkue saapui perjantain ja lauantain välisenä yönä Ouluun, joten pelaajilla on fyysisen rasituksen lisäksi selätettävänään myös matkustamisen ja lyhyemmän yön tuomat haasteet. Ohtamaan mukaan tällaiset haastavat tilanteet vaativat pelaajalta paljon töitä sekä fyysisesti että henkisesti, jotta jokainen on valmiina seuraavaan peliin.

- Kyllä se vaatii tosi paljon. Fyysisesti pitää olla valmis tekemään ne hommat, että on taas valmis seuraavana päivänä. Välipäivät pitää käyttää hyvin. Pitää osata hengähtää ja ajatella vähän muitakin juttuja, ettei kaikki pyöri pelin ympärillä. Se on aika puuduttavaa pitkässä juoksussa.

Kärpät lähtee otteluun odotetulla kokoonpanolla. Ainoastaan kaksi miestä vaihtuu eiliseen peliin nähden; Jasper Lindsten hyppää Jyri Junnilan paikalle kolmosketjun vasempaan laitaan, ja Aleksi Mäkelä pelaa seitsemäntenä puolustajana Taneli Ronkaisen sijasta. Liigan kurinpitodelegaation käsittelystä ilman pelikieltoa selvinnyt Jani Hakanpää löytyy omalta paikaltaan, Teemu Kivihalmeen vierestä. Maalissa aloittaa Veini Vehviläinen.

Illan ottelu pelataan Saturday Night Fever -teemalla. Hallilla on happy hour kello 18-19, ja hallin käytävillä raikaa livemusiikki erätauoilla! Tervetuloa nauttimaan lauantai-illan huumasta ja kannustamaan Kärpät voittoon!

Liput illaksi: http://bit.ly/karpatSNF