Kärpät avaa viikon Tapparaa vastaan - "Olemme innoissamme"

24.10.2018

Kärpät starttaa uuden peliviikon kotiottelulla Tapparaa vastaan. Mollivoittoisesti kautensa aloittanut Tappara on saanut pelinsä viime aikoina raiteille, ja neljän perättäisen voiton myötä tamperelaiset ovat nousseet sarjataulukossa pudotuspeliviivan paremmalle puolelle. Voittoputkessa liihottaa myös Kärpät; 10 edellistä ottelua, täydet 30 pistettä.

Kärppien ykkösketjun keskellä alkukauden hyökännyt Nicklas Lasu löytää suurimman syyn erinomaiseen syysvireeseen pelaajien asenteesta ja peleihin valmistautumisesta.

- Meillä on paljon jätkiä jotka haluavat vaikuttaa ottelun tulokseen. Välipäivinä harjoittelemme kovaa ja haluamme kehittyä. Menemme otteluihin sellaisella ajatusmallilla, että voimme voittaa jokaisen pelin.

Lasun laidoilta on viime aikoina löytynyt kaksikko Ville Leskinen – Michal Kristof. Ruotsalaissentteri nauttii taidokkaiden laitureiden välissä pelaamisesta, mutta uskoo ketjun pystyvän vielä parantamaan.

- He ovat todella hyviä. Uskon kuitenkin, että me voimme tehdä monia asioita paremmin. Pystymme tekemään enemmän tulosta ja pelaamaan kiekon kanssa entistä paremmin.

Kärppien kokoonpanossa nähdään muutama muutos, kun Jani Hakanpää ja Aleksi Heponiemi eivät ole pelikuntoisia. Hakanpään paikan Teemu Kivihalmeen rinnalta ottaa Aleksi Mäkelä, ja Heponiemen paikalla hyökkää kokenut laituri Jyri Junnila. Seitsemäntenä puolustajana pelaa Taneli Ronkainen, ja maalin suulta löytyy Veini Vehviläinen. Molempien joukkueiden kokoonpanot löydät tästä.

Oulun Energia Areenalle odotetaan tänään kauden ennätysyleisöä. Tervetuloa nauttimaan huippujääkiekosta ja mahtavasta tunnelmasta! Kärpät – Tappara käyntiin Oulun Energia Areenalla kello 18:30. Liput otteluun kätevimmin tästä!