​Karjala-turnaukseen viisi Kärppää – Katso kaikki maajoukkueisiin valitut

29.10.2018
​Karjala-turnaukseen viisi Kärppää – Katso kaikki maajoukkueisiin valitut

Yhdysvaltain ja Suomen passit omaava Teemu Kivihalme pukee leijonapaidan ylleen Karjala-turnauksessa. (Kuva: Jussi Määttä)

Marraskuun alun maajoukkueturnausten kokoonpanot on valittu, ja oululaisväriä löytyy peräti kuudesta eri Leijona-joukkueesta. Kärppiä on mukana sekä miesten että naisten A-maajoukkueissa, poikien U20-, U18, ja U17 maajoukkueissa, sekä tyttöjen U18 maajoukkueessa.

Miesten maajoukkue

Miesten A-maajoukkuetta 8. - 11.11. pelattavassa Karjala-turnauksessa edustaa viisi tämänhetkistä Kärppää. Mukaan Jukka Jalosen 27 pelaajan ryhmään mahtuivat Veini Vehviläinen, Jani Hakanpää, Atte Ohtamaa, Teemu Kivihalme ja Ville Leskinen. Viisikosta ensimmäistä kertaa A-maajoukkuetta edustavat Vehviläinen, Leskinen ja sekä Yhdysvaltojen että Suomen passit omaava Kivihalme.

Nykyisten Kärppien lisäksi leijonapaidan pukee ylleen seitsemän aiemmin urallaan Kärppiä edustanutta pelaajaa. Mukana ovat Ville Pokka, Miika Koivisto, Mikael Ruohomaa, Miro Aaltonen, Arttu Ruotsalainen, Mika Niemi ja Sakari Manninen.


U20 pojat

Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkueen valmistautuminen vuodenvaihteen MM-turnaukseen jatkuu 9.-11.11.2018 neljän maan turnauksessa Tšekin Hodoninissa. Suomen lisäksi turnaukseen osallistuvat Ruotsi, Tšekki ja Venäjä. Kärpistä pikkuleijonien mukana ovat maalivahti Justus Annunen sekä hyökkääjäkaksikko Rasmus Kupari ja Aleksi Heponiemi.


U18 pojat

Suomen alle 18-vuotiaiden poikien maajoukkue pelaa viiden maan turnauksessa Tšekin Kravaressa 7.-11.11.2018. Pikkuleijonien lisäksi turnaukseen osallistuvat Ruotsin, Sveitsin, Tšekin ja USA:n joukkueet. Kärpistä pelaajistosta mukana ovat Kalle Loponen, Samu Koskenkorva, Aku Räty sekä Tuukka Tieksola. Penkin takana osana valmennusryhmää seisoo Kärppien A-nuorten päävalmentaja Ville Mäntymaa.


U17 Pojat

Suomen alle 17-vuotiaiden poikien maajoukkue pelaa 3.-10.11.2018 Kanadassa World U17 Hockey Challenge -turnauksessa. Suomen lisäksi turnaukseen osallistuvat joukkueet Ruotsista, Tšekistä, USA:sta ja Venäjältä sekä kolme joukkuetta Kanadasta. Kärpistä World U17 Hockey Challengeen matkaavat Kasper Puutio, Topi Niemelä, Iivari Säkkinen, Aatu Räty, Joel Blomqvist, sekä Oliver Suni.


Naisten maajoukkue

Suomen naisten maajoukkue pelaa 6.-11.11.2018 neljän maan turnauksessa Kanadan Saskatoonissa. Naisleijonien lisäksi turnaukseen osallistuvat Kanada, Ruotsi ja USA. Kärpistä joukkueeseen valittiin puolustaja Isa Rahunen.


U18 tytöt

Suomen alle 18-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue kohtaa 8.-10.11.2018 kolmen maaottelun sarjassa Ruotsin. Kuortaneella pelattava Finnkampen on Tyttöleijonien toiseksi viimeinen tapahtuma ennen 6.1.2019 käynnistyvää MM-turnausta. Kärpistä joukkueeseen valittiin puolustaja Julia Ahlskog ja hyökkääjä Ida Pasanen. Joukkueen päävalmentajana toimii Kärppien naisten joukkueen päävalmentaja Mira Kuisma.