​Veini Vehviläisestä Liigan lokakuun paras pelaaja

2.11.2018
​Veini Vehviläisestä Liigan lokakuun paras pelaaja

Kärppien maalivahti Veini Vehviläinen on valittu Liigan lokakuun parhaaksi pelaajaksi. 21-vuotias Vehviläinen pelasi lokakuussa kahdeksan ottelua, joista seitsemän päättyi Kärppien voittoon. Noissa kahdeksassa ottelussa Vehviläinen päästi taakseen ainoastaan yhdeksän kiekkoa, torjuntaprosentin ollessa 95,41%. Vehviläinen on ollut hurjassa iskussa koko kauden, sillä 14 ottelussa mies on ohitettu vain 17 kertaa, ja kiekko on pysähtynyt varusteisiin 94,62% varmuudella. Vehviläistä vastaan on tehty tällä kaudella keskimäärin 1,21 maalia ottelua kohden.

Viime kaudella Vehviläinen valittiin Liigan parhaaksi maalivahdiksi. Runkosarjassa mies pelasi 32 ottelua torjuntaprosentilla 92,47. Päästettyjen maalien keskiarvo kaudella 2017-2018 oli 1,89.