​Voittoputket kohtaavat Vaasassa

3.11.2018

Vaasassa vastakkain asettuu kaksi eilen pelannutta joukkuetta, joista kumpainenkin porskuttaa tällä hetkellä neljän ottelun mittaisessa voittoputkessa. Toisen putki katkaistaan varmuudella tänään kello 18:30 alkavassa ottelussa.

Kärpät oli eilen tyly vieras HPK:lle. Kotijoukkue paransi peliään ottelun loppua kohden, mutta toisen erän alussa 0-3 numeroihin venähtänyt johto oli HPK:lle liikaa. Myös alkukauden takkuillut Kärppien ylivoima sai onnistumisia; ensimmäinen ja kolmas maali syntyivät pakkopelillä.

Myös illan kotijoukkueella on allaan pelipäivä. Eilen Vaasan Sähkö Areenan yleisö sai seurata jännitysnäytelmää, joka kääntyi lopulta kotijoukkueen eduksi. Jyri Niemi ratkaisi jatkoaikavoiton komealla ylivoimamaalillaan, ja Sport nappasi neljännen perättäisen voittonsa.

- Erittäin kurinalainen ja todella kovaa töitä tekevä joukkue. He puolustavat todella tiiviisti, ja sitä kautta heidän voittoputkensa ei ole sattumaa. Se on seurasta heidän hyvästä käyttäytymisestään ja kurinalaisista otteistaan, analysoi Mikko Manner illan vastustajaa.

Sportin pistepörssin kärkipäästä löytyy kärppäväriä. C-juniori-ikäisenä Kärppiin siirtyny Antti Kalapudas on joukkueensa toiseksi paras pistemies tehopistein 4+8=12. Oulusta tuttuja nimiä ovat myös Tomi Körkkö ja kahden kauden ajan Kärppien maalia vartioinut Sami Aittokallio. Kärpistä Sportia ovat edustaneet Ville Leskinen, Michal Kristof, Otto Karvinen, Veini Vehviläinen, sekä Mikko Manner.

Kärppien kakkos- ja kolmosketju kokevat pieniä muutoksia, kun Jasper Lindsten ja Jyri Junnila hyppäävät kokoonpanoon. Lindsten hyökkää kakkosketjussa yhdessä Rasmus Kuparin ja Aleksi Heponiemen kanssa, ja Junnila löytyy kolmosketjusta kera Sami Anttilan ja Michal Kristofin. Kärppien maalilla aloittaa odotetusti Veini Vehviläinen.

Sport – Kärpät käyntiin Vaasan Sähkö Areenalla poikkeuksellisesti kello 18:30!