Kärkikamppailu kaukalossa - hyväntekeväisyyttä katsomossa

17.11.2018

Oulun Energia Areenalla pelataan tänään todellinen herkkupala, kun sarjan kärkijoukkueet kohtaavat. Kahdeksan pisteen päässä majailevan sarjakakkonen TPS kärsi eilen kolmannen perättäisen tappionsa, kun KalPa oli parempi voittolaukauskisassa. Yksittäinen heikompi jakso ei kuitenkaan muuta sitä tosiasiaa, että kyseessä on huippujoukkue.

- Heidän erikoistilannepelaamisensa on ollut huippuluokkaa. Siellä on tulivoimaisia pakkeja, ja hyökkäyksestä löytyy Ilari Filppulaa, Oula Palvetta, Zach Budishia ja kumppaneita. Huippujoukke on vastassa tänään, ja sen takia heidän sarjasijoituksensakin on siellä kärkipäässä, analysoi Kärppien vastuuvalmentaja Mikko Manner.

Voittoputken katkeaminen lokakuun loppupuolella ei ole hidastanut Kärppien menoa. Tapparalle luvuin 1-2 kärsityn tappion jälkeen tulossarake näyttää vihreää kuuden ottelun verran. Torstaina Kärpät kaatoi Mikkelin Jukurit Oulussa maalein 4-0.

Pyörälä palaa kaukaloon

Kärpät saa tänään takaisin kokoonpanoonsa odotetun miehen, kun Mika Pyörälä on toipunut pelikuntoon. Viimeksi lokakuussa pelannut hyökkääjä ottaa oman paikkansa kakkosketjusta, Rasmus Kuparin ja Aleksi Heponiemen vasemmalta puolelta. Kolmosketju on tänään muodossa Jasper LindstenMichal Kristof Jasse Ikonen, ja nelosketjussa rymistelevät Jari Sailio, Miska Humaloja ja Otto Karvinen. Ykkösketjusta löytyvät tuttuun tapaan Ville Leskinen, Nicklas Lasu ja Radek Koblizek.

Kaikkien puolustajien ollessa terveenä Kärppien puolustus on tutussa muodossaan. Seitsemännen puolustajan paikkaa miehittää Aleksi Mäkelä, ja maalilla pelaa Veini Vehviläinen.

Tänään Oulun Energia Areenan kaukalossa taistellaan pisteistä, mutta katsomossa ja käytävillä tehdään töitä hyvän asian eteen. Kärppä Ladiesin organisoimasta Kärpät Goes X-Mas -tapahtumasta voit lukea lisää tästä!

Kärpät – TPS käyntiin Oulun Energia Areenalla kello 17:00! Liput otteluun kätevimmin Ticketmasterista!