CHL jatkopaikka ratkotaan tänään Oulussa

20.11.2018

Kärpät ja Zürich Lions taistelevat tänään jatkopaikasta Champions Hockey Leaguen pudotuspeleissä. Tasalukemiin 4-4 päättynyt ensimmäinen osaottelu rakensi herkulliset asetelmat pudotuspelikierroksen päätösotteluun.

Ensimmäisestä osaottelusta muodustui eräänlainen ruotsalaisten taistelu, kun göteborgilaiset hyökkääjät Nicklas Lasu ja Fredrik Pettersson iskivät kumpainenkin kaksi maalia mieheen. Tänään aamujäiden jälkeen kumpikin halusi selvästi huolehtia tehtyjen maalien sijaan enemmän päästetyistä.

- Hän teki meitä vastaan viimeksi kaksi maalia, mutta en usko, että hän onnistuu tänään maalinteossa, Pettersson virnuili aamujäiden jälkeen.

- Ensinnäkin aion tehdä kaikkeni, että hän (Pettersson) ei tee tänään maaleja. Toivottavasti voitamme pelin, tein minä maaleja tai en, Nicklas Lasu vastasi.

Kumpikin joukkue on ensimmäisen kohtaamisen jälkeen voittanut molemmat pelaamansa ottelut. Lions kaatoi Zugin jatkoajalla maalein 3-2, ja viime lauantaina Zürich haki täydet pisteet Ambri-Piottan vieraana maalein 2-5. Kärpät kaatoi viime viikolla Jukurit torstaina 4-0 ja lauantaina täyden tuvan edessä kärkikamppailussa TPS:n maalein 3-2. Tänään yhteen iskevät siis kaksi hyvävireistä joukkuetta.

Kärppien kokoonpanot illan otteluun julkaistaan kello 17:00.