​Pelipäivät selvillä - Lipunmyynti CHL:n neljännesfinaaleihin käynnistyy maanantaina

23.11.2018
​Pelipäivät selvillä - Lipunmyynti CHL:n neljännesfinaaleihin käynnistyy maanantaina

Kuva: Jussi Määttä

Kärpät selvitti tiensä Champions Hockey Leaguen neljännesfinaaleihin kaatamalla sveitsiläisen Zürich Lionsin yhteismaalein 7-6. Oulussa viime tiistaina pelattu ratkaiseva osaottelu päättyi Kärppien voittoon maalein 3-2. Neljännesfinaalivastustaja löytyi Itävallasta, Salzburgista. Red Bull Salzburg päihitti ensimmäisellä pudotuspelikierroksella Kärpillekin tutun Rouen Dragonsin yhteismaalein 8-4.

Neljännesfinaalien pelipäivät varmistuivat tänään. Kärpät aloittaa pudotuspelikierroksen vieraissa 4.12. Toinen osaottelu pelataan Oulussa 11.12.

Kausikorttilaisten etuosto-oikeus voimassa 30.11. saakka

Lipunmyynti 11.12. pelattavaan otteluun käynnistyy maanantaina 26.11. kello 10:00 kaikissa Ticketmasterin myyntipisteissä. Kausikorttilaiset voivat lunastaa oman paikkansa Kärppätoimistolta 30.11. mennessä. Tämän jälkeen liput vapautuvat myyntiin. Takaraja koskee sekä yrityksiä että yksityishenkilöitä.

Kausikortin omaaville Kärppäkannattajien jäsenille lippuetu

Kärpät menestyi CHL:n lohkovaiheessa kaukalon lisäksi myös sen ulkopuolella. Kärpät sijoittui CHL Fan Challengessa kolmanneksi, ja kiitoksena tästä Kärpät haluaa tarjota Kärppäkannattajiin kuuluville kausikorttilaisille liput Kärppien ja Red Bull Salzburgin väliseen otteluun. Esittämällä voimassa olevan kausikortin ja voimassa olevan Kärppäkannattajien jäsenkortin saat veloituksetta lipun G-ylätason fanikatsomoon. Tarjous on voimassa Kärppätoimistolla ja Oulun Energia Areenan lipunmyynnissä.