​Balmuir tuo Oulun Energia Areenan aitioihin pohjoissuomalaista designia

30.11.2018
​Balmuir tuo Oulun Energia Areenan aitioihin pohjoissuomalaista designia

Oulun Energia Areenan aitiotarjonta on saanut päivitystä Balmuirin avulla. Kevään koittaessa puolet areenan aitioista tulee olemaan sisustettu Balmuirin tuotteilla.

Balmuir on Oulusta lähtöisin oleva kansainvälinen lifestyle -brändi, jonka tuotevalikoima muodostuu sisutus- ja lahjatuotteista, muotiasusteista ja luonnonkosmetiikasta. Balmuirin tuotteet valmistetaan hienoimmista ja erikoisista luonnonmateriaaleista perinteisiä käsityömenetelmiä kunnioittaen.

Nyt Oulun Energia Areenan aitioista kaksi on toteutettu uusiksi Balmuirin näkemyksen ja laadukkaiden tuotteiden avulla, ja kevään aikana kolme aitiota lisää kokevat samanlaisen muodonmuutoksen.

- Kärpät on erittäin vahva oululainen ja pohjoissuomalainen brändi, jonka kanssa meillä on ilo ja kunnia tehdä yhteistyötä. Meitä yhdistää erityisesti intohimo siihen mitä me teemme. Aitio-projekti oli meille erittäin mieluisa. Asiakkaat tulevat aitioon nauttimaan illasta jääkiekon ja tuttavien parissa sekä myös juhlimaan. Tavoitteenamme oli tuoda aitioihin ripaus juhlan tuntua Balmuirin tuotteilla, kommentoi Balmuirin toimitusjohtaja Heidi Jaara.

Oulun Kärpät oy:n toimitusjohtaja Tommi Virkkunen löytää Kärppien ja Balmuirin arvomaailmoista yhtymäkohtia, ja on erittäin tyytyväinen valmiisiin aitioihin.

- Pohjoissuomalaisina yrityksinä Balmuirin ja Kärppien arvomaailmat kohtaavat erinomaisesti. Voimme jatkossa tarjota ylpeänä aitioasiakkaillemme mahdollisuuden nauttia jääkiekosta Balmuirin luomissa upeissa puitteissa.

[carousel: Balmuir]