Viikonlopun pelit käyntiin Kouvolassa - "Joukkue täynnä taitavia yksilöitä"

30.11.2018

Kärpät pelaa viikon ensimmäisen ottelunsa tänään Kouvolassa, kun vastassa on sarjataulukon seitsemänneltä sijalta löytyvä KooKoo. Pirteää ja viihdyttävää kiekkoa kuluvalla kaudella pelanneet kouvolalaiset saavat Kärppien vastuuvalmentaja Mikko Mannerilta suitsutusta.

- KooKoo on erittäin nopea joukkue, ja he puolustavat hyvin samalla tavalla kuin mekin. He häiritsevät aggressiivisesti, pelaavat kiekolla rohkeasti ja he käyttävät hyvin isoa kotikaukaloaan hyväksi. Joukkue on täynnä taitavia yksilöitä joilla on halu ratkaista pelejä.

Noista yksilöistä päätään ovat nostaneet esille maalipörssiä johtava Malte Strömwall, sekä OnePlus Yleisön suosikki -äänestystä johtava Anrei Hakulinen. Strömwall on pistepörssin kakkossijalla tehopistein 13+14=27, ja Hakulinen löytyy pistein 9+15=24 sijalta neljä.

- Kouvolassa on hyvä meininki, ja he pelaavat sellaista kiekkoa, jossa peli-ilo on ylimmillään. He ovat onnistuneet voittamaan pelejä ja se on tuonut itseluottamusta. Hakulinen on ollut jo monta vuotta potentiaalinen pelaaja. Jokainen pelaaja kypsyy eri tahdilla, ja Hakulinen näyttäisi nyt olevan lunastamassa sitä potentiaalia mitä hänessä on.

Osalalle toinen peli, Rynnäs tolppien välissä

Oskar Osala pelaa tänään toisen ottelunsa Kärppien paidassa, seuranaan Michal Kristof ja Jasper Lindsten. Ensimmäinen, toinen ja neljäs ketju eivät tuo suuria yllätyksiä. Erinomaisesti toiminut kolmikko Radek Koblizek – Nicklas Lasu – Ville Leskinen jatkaa ykkösessä, kakkosketjun muodostavat Mika Pyörälä, Rasmus Kupari ja Aleksi Heponiemi ja nelosketjussa raatavat Jari Sailio, Miska Humaloja ja Otto Karvinen. Atte Ohtamaa palaa kokoonpanoon yhden ottelun pelikiellon jälkeen, ja seitsemännen puolustajan paikkaa miehittää Aleksi Mäkelä ja Kärppien maalilla aloittaa Jussi Rynnäs.

- Uskon, että Osalasta ja Kristofista muodostuu hyvä parivaljakko. Ykkösketjua ei kannata lähteä rikkomaan, sillä he ovat erinomaisella pelillä ansainneet jatkaa yhdessä. Osku saa nyt rakentaa peliä Michailin kanssa, ja sitten aina katsotaan kuka se kolmas äijä siinä on, Manner pohti ennen pelipäivän lounasta.

KAUSIKORTTILAINEN! Mikäli kausikortin 2. osa on lunastamatta, hoidathan sen tänään. Etuosto-oikeus päättyy tänään, kun Kärppätoimisto sulkeutuu kello 17:00.

KooKoo – Kärpät käynnistyy Lumon Areenalla kello 18:30!