Takaisin Liigan pariin - "Hyvä, että tulee peli heti"

12.12.2018

Kärpät palaa tänään CHL:n parista Liigan kimppuun, kun KooKoo saapuu vieraaksi Oulun Energia Areenalle. Ottelu käynnistyy kello 18:30.

Eilinen CHL-neljännesfinaalitappio vaatii vielä varmasti pureksimista, mutta Kärppien kopissa valmistaudutaan jo uuteen koitokseen. Liiga jatkuu tänään kotiottelulla, ja lyhyen palautumisen jälkeen joukkueen on oltava heti valmis uuteen taisteluun. Hyökkääjä Miska Humalojan mukaan uuteen peliin hyppääminen on parasta lääkettä riipaisevalla playoff-tappiolle.

- Se on hyvä, että tulee heti peli. Pääsee unohtamaan sen eilisen ja keskittymään nyt liigapeleihin.

CHL oli Humalojalle kuitenkin positiivinen kokemus. Yhteiset reissut ja tiukat pelit vieraita vastustajia vastaan tuovat joukkuetta yhteen.

- Pelit ovat antaneet hyviä kokemuksia. Kovia pelejä, joissa ollaan kasvettu joukkueena. Ollaan tultu takaa, ja Zürichiakin vastaan oli hienoja pelejä. Kyllä nämä ovat antaneet paljon.

KooKoo saapuu Ouluun hyvin levänneenä. Lauantaina kouvolalaiset kaatoivat TPS:n kotikaukalossaan maalein 5-2. Tuo voitto katkaisi kolmeen otteluun venyneen tappioputken. Yksi noista tappioista tuli juuri Kärppiä vastaan, kun joukkueet kohtasivat Kouvolassa marraskuun viimeisenä päivänä. Kärpät vei tuosta ottelusta voiton maalein 0-4.

Kärppien kokoonpanossa nähdään muutama muutos. Sami Anttila hyppää kolmosketjuun Oskar Osalan ja Michal Kristofin rinnalle, Aleksi Mäkelä ottaa maajoukkuekomennukselle suunnanneen Jani Hakanpään paikan Teemu Kivihalmeen pakkiparina, ja Taneli Ronkainen pelaa seitsemäntenä puolustajana. Maalivahdeista pelivuoron saa tänään Jussi Rynnäs, joka torjui joukkueiden aiemmassa kohtaamisessa nollapelin.

Kärpät – KooKoo tänään Oulun Energia Areenalla kello 18:30. Liput otteluun kätevimmin Ticketmasterista!