​Vuosi 2019 käynnistyy vieraissa – ensimmäinen kotiottelu lauantaina

2.1.2019
​Vuosi 2019 käynnistyy vieraissa – ensimmäinen kotiottelu lauantaina

Michal Kristof iski viimeksi Jukureita vastaan tehot 1+1. (Kuva: Jussi Määttä)

Kärpät avaa pelit vuoden 2019 osalta vierasottelulla tulevana perjantaina. Kärpät matkustaa torstaina Helsinkiin ja kohtaa IFK:n kello 18:30 alkavassa perjantai-illan kamppailussa. Uuden vuoden ensimmäinen kotiottelu on luvassa heti seuraavana päivänä, kun Mikkelin Jukurit vierailee Oulussa.

Kärpät ja Jukurit ovat kohdanneet kuluvalla kaudella kahdesti. Syyskuun lopussa Kärpät haki kaksi pistettä Mikkelistä maalein 2-3 voitolaukauskisan jälkeen. Marraskuun puolivälissä Kärpät oli kotikaukalossaan etevämpi maalein 4-0.

Katso tästä Kärppien viimeisimmän ottelun highlightit!

Liput lauantaina otteluun kätevimmin Ticketmasterista!