TIEDOTE: ​Jasse Ikosen sopimus on purettu

6.1.2019
TIEDOTE: ​Jasse Ikosen sopimus on purettu

Jasse Ikonen pelasi Kärpissä kuluvalla kaudella 24 ottelua 2+4=6. (Kuva: Jussi Määttä)

Oulun Kärpät ja Jasse Ikonen ovat purkaneet kauden 2018 – 2019 kattaneen sopimuksen.

Ikonen, 28, saapui Kärppiin kaksivuotisella sopimuksella kaudeksi 2017 – 2018. Viime kaudella pelaamassaan 44 runkosarjaottelussa hyökkääjä kirjautti tehopisteet 4+4=8. Mestaruuteen päättyneissä pudotuspeleissä hän pelasi 14 ottelua tehopistein 1+1=2. Kuluvalla kaudella Ikonen on pelannut 24 ottelua tehopistein 2+4=6.

- Nuorten maailmanmestarit liittyvät joukkueeseen ensi viikolla, joten valitettavasti meillä ei ole enää tarjota Jasselle riittävää roolia kokoonpanossa. Haluamme kiittää Jassea hänen panoksestaan joukkueen ja koko seuran hyväksi ja toivottaa onnea ja menestystä tulevaisuuteen, kommentoi Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho.