​Nuorten maailmanmestarit Kupari ja Heponiemi tavattavissa keskiviikon KooKoo-ottelussa

8.1.2019
​Nuorten maailmanmestarit Kupari ja Heponiemi tavattavissa keskiviikon KooKoo-ottelussa

Kuva: Leijonat.fi / Pasi Mennander

Nuorten maailmanmestaruuden viime viikonloppuna voittaneet Rasmus Kupari ja Aleksi Heponiemi saapuivat tänään turvallisesti takaisin Ouluun. Lentokentällä kaksikkoa vastassa oli Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Ahon lisäksi joukko toimittajia.

Kaksikko ei ole mukana pelaavassa kokoonpanossa vielä huomisessa KooKoo-ottelussa, vaan maailmanmestarit palkitaan jäällä ennen ottelun alkua. Toisella erätauolla Kupari ja Heponiemi jakavat nimikirjoituksia Oulun Energia Areenan käytävällä, päälipunmyyntipisteen läheisyydessä.

Tervetuloa kannustamaan Kärpät voittoon ja tapaamaan tuoreita maailmanmestareita! Liput huomiselle kätevimmin Ticketmasterista!