​Valmentajaa vaihtanut KooKoo saapuu Kärppien vieraaksi

9.1.2019

Kärpät saa tänään vieraita Kouvolasta, kun KooKoo hakee kauden ensimmäistä voittoaan oululaisista. Kärpät puolestaan metsästää kalenterivuoden 2019 ensimmäistä voittoaan.

Mollivoittoisesti alkanut vuosi on pureksittu Kärppien pukukopissa, ja pelin ongelmakohdat on tiedostettu. Hyökkääjä Oskar Osalan mukaan suoritustason ja pelivalmiuden marginaalinen putoaminen näkyi nopeasti huonoina tuloksina. Ongelmaan ei ole kuin yksi ratkaisu; sitoutunut ja taistelutahtoinen joukkuepelaaminen.

- Se oli hyvä herätys meille. Me ollaan ihmisiä, ja välillä tarvitsee tällaisia vastoinkäymisiä, että tajuaa sen, että tekemisen taso on vähän laskenut. Se ei vaadi paljoa, jokaiselta kun muutama prosentti tippuu, niin se näkyy lopputuloksessa aika dramaattisesti. Kaikki lähtee työmäärästä ja halusta kamppailla, Osala pohti aamujäiden jälkeen.

Osala on itse pelannut nyt 14 ottelua Kärppien paidassa tehopistein 6+3=9. Fyysisesti hyökkääjä kokee olevansa jo hyvällä tasolla, mutta pelillisten asioiden hiominen ottaa vielä oman aikansa. Mies on kuitenkin alusta asti ollut kärsivällinen ja valmis työntekoon.

- Fyysisesti olen ihan OK tasolla nyt. Alkaa välillä tuntua jo ihan hyvältä luistellakin. Pelillisesti valitettavasti on vielä pitkä matka. Niin kuin arvelinkin, että tämä ei tule olemaan helppo projekti. Välillä meinaa olla vähän hukassa tuolla jäällä. Aktiivinen peli ei tarkoita koheltamista, ja sen kanssa itsellä on paljon tekemistä.

Kärppien pakistosta puuttuu edelleen kapteeni Atte Ohtamaa. Lisäksi sivussa on yhden ottelun pelikieltonsa tänään kärsivä Lasse Kukkonen. Liigan kurinpitodelegaatio määräsi Kukkoselle pelikieltoa viime lauantain Jukurit-ottelussa tapahtuneesta päähän kohdistuneesta taklauksesta. Näin ollen Joona Huttula on hälytetty Ouluun pelaamaan Mestiksen puolelta. Kärppien maalilla aloittaa tänään Jussi Rynnäs.

Kärppien kokoonpanon löydät tästä!

KooKoo saapuu Ouluun uuden päävalmentajansa johdolla

KooKoo tiedotti eilen tiistaina, että päävalmentaja Tuomas Tuokkola on vapautettu tehtävistään. Päävalmentajan tehtävään nostettiin apuvalmentajan aiemmin toiminut Mikko Heiskanen. 33-vuotias Heiskanen valmensi viime keväänä KeuPa HT:n Mestiksen mestariksi.

Nuorten maailmamestarit tavattavissa

Nuorten maailmanmestaruuden menneenä viikonloppuna voittaneet Rasmus Kupari ja Aleksi Heponiemi ovat tänään tavattavissa Oulun Energia Areenan käytävällä, hallin päälipunmyyntipisteen läheisyydessä sijaitsevan Kärppäkaupan läheisyydessä. Kaksikko jakaa nimikirjoituksia ottelun toisella erätauolla.

Kärpät – KooKoo tänään Oulun Energia Areenalla kello 18:30. Liput otteluun kätevimmin TIcketmasterista!