​Ohtamaa, Kupari, Heponiemi palaavat kärppäpaitaan lauantaina

10.1.2019
​Ohtamaa, Kupari, Heponiemi palaavat kärppäpaitaan lauantaina

Kuva: Jussi Määttä

Kärpät saa lauantain kotiotteluun mieluisia lisiä kokoonpanoonsa, kun nuorten maailmanmestarit Rasmus Kupari ja Aleksi Heponiemi, sekä loukkaantumisen takia sivussa ollut kapteeni Atte Ohtamaa palaavat Kärppien paitaan. Kärpät kohtaa lauantaina Rauman Lukon kello 17:00 alkavassa ottelussa.

Rasmus Kupari ja Aleksi Heponiemi edustivat Leijonia vuodenvaihteen nuorten MM-kisoissa Kanadassa. Turnaus päättyi maailmanmestaruuteen, kun USA kaatui finaalissa maalein 2-3. Kupari ja Heponiemi palkittiin ennen keskiviikon KooKoo-ottelun alkamista.

Atte Ohtamaa on ollut sivussa Kärppien rosterista 20.12. pelatusta TPS – Kärpät ottelusta lähtien. Ohtamaa on pelannut kuluvalla kaudella 31 ottelua tehopistein 2+11=13.

Kärpät – Lukko Oulun Energia Areenalla lauantaina kello 17:00! Liput otteluun kätevimmin Ticketmasterista!