LähiTapiola-luistelu sunnuntaina 3.2. - Ilmoittaudu mukaan!

22.1.2019
LähiTapiola-luistelu sunnuntaina 3.2. - Ilmoittaudu mukaan!

Sunnuntaina 3.2.2019 kello 13-15 Oulussa Raksilan tekojääkentällä järjestettävässä koko perheen LähiTapiola-luistelussa alakouluikäiset lapset pääsevät pelaamaan jääkiekkoa yhdessä koko Kärppien liigajoukkueen kanssa. Ilmaistapahtumassa liigajoukkueen kanssa pelaamaan pääsee ennakkoilmoittautumisen kautta 500 ensimmäistä 7-12-vuotiasta lasta.

Neljättä kertaa järjestettävän LähiTapiola-luistelun tähtiä lienevät nuorten tuoreet maailmanmestarit Rasmus Kupari ja Aleksi Heponiemi. Tapahtumassa Kärppien liigapelaajat pelaavat lasten kanssa pikkupelejä. Tilaisuuden juontaa Oulun oma jääkiekkoselostaja Ari "Stenkka" Stenius. Osallistujat saavat tilaisuudessa makkaraa, munkkia, mehua ja kahvia lämmikkeeksi. LähiTapiola Pohjoinen vakuuttaa kaikki lapset tapahtuman ajaksi.

Tapahtuman lisätiedot ja ilmoittautumiset löytyvät täältä. LähiTapiola Pohjoinen ja Kärpät toivottavat tervetulleeksi viettämään liikunnallista sunnuntai-iltapäivää koko perheellä!