TIEDOTE: Junnilan pelaajasopimus purettu

30.1.2019
TIEDOTE: Junnilan pelaajasopimus purettu

Kuva: Jussi Määttä

Oulun Kärpät ja Jyri Junnila ovat yhteisymmärryksessä purkaneet Junnilan pelaajasopimuksen. Junnilan ja Kärppien välinen sopimus olisi ollut voimassa kauden 2018 – 2019 loppuun.

Kärppien juniorimyllyn B-junioreista saakka läpikäynyt Junnila, 34, palasi Kärppiin kaudeksi 2017 – 2018. Mestaruuskaudella Junnila pelasi runkosarjassa 55 ottelua tehopistein 5+5=10 ja pudotuspeleissä seitsemän ottelua ilman tehopisteitä. Kuluvalla kaudella Junnila on pelannut Kärpissä 17 ottelua tehopistein 1+1=2.

- Haluamme kiittää Jyriä yhteisestä ajasta ja toivottaa hänelle menestystä tulevaisuuteen. Tilanne oli haastava sekä seuran että pelaajan kannalta. Jyri pelasi rotaatiopelaajana, eikä hänelle löydetty paikkaa vakiokokoonpanosta, perusteli Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho ratkaisua.