Radek Koblizekille ensimmäinen A-maajoukkuekomennus

31.1.2019
Radek Koblizekille ensimmäinen A-maajoukkuekomennus

Kärppien hyökkääjä Radek Koblizek on saanut kutsun Tšekin A-maajoukkueen mukaan Ruotsissa pelattavaan EHT-turnaukseen. A-maajoukkuekomennus on tšekkiläissyntyiselle kärppähyökkääjälle uran ensimmäinen. 21-vuotias Koblizek on aiempina vuosina edustanut Tšekkiä nuorten maajoukkueissa.

- Kuulin ensimmäisenä Mambalta (Mikko Manner), että minut on valittu mukaan turnaukseen. Myöhemmin agenttini vahvistin tuon tiedon. Tämä oli minulle iso yllätys, jota en osannut odottaa. Valinta tuntui todella hyvältä. Tämä on jotain, mistä olen haaveillut siitä asti, kun aloitin pelaamisen, Koblizek kommentoi valintaansa.

Kuluvalla Liiga-kaudellaan Koblizek on pelannut yhteensä 42 ottelua, joissa hän on iskenyt tehopisteet 23 (9+14). Plus-miinus-tilastoissa Koblizek on 19 pistettä plussan puolella.