​Keskiviikkona 6.2. pelattava Kärpät-Kalpa on #erätauko-ottelu

5.2.2019
​Keskiviikkona 6.2. pelattava Kärpät-Kalpa on #erätauko-ottelu

Keskiviikkoiltana pelataan syöpään sairastuneiden lasten ja heidän läheistensä hyväksi, kun Kärpät ja KalPa kohtaavat Oulun Energia Areenalla.

Kansainvälistä lasten syövän päivää vietetään 15.2.2019 ja sen ohessa järjestetään valtakunnallinen #erätauko-kampanja. Sylva ry järjestää tempauksia pelipäivien yhteyteen eri paikkakunnilla yhteistyössä Liigan kanssa. Sylva ry tukee syöpää sairastavia lapsia ja nuoria sekä heidän läheisiään.

Vuoden 2019 #erätauko-kampanjan pääteemana on sisaruus. Kampanjalla tuodaan esiin, millaisia vaikutuksia syövällä on sairastuneen lapsen terveisiin sisaruksiin.

Nyt sinullakin on mahdollisuus tukea syöpään sairastuneen lapsen tai nuoren perhettä. Tapoja auttaa on monia. Voit esimerkiksi tiputtaa haluamasi summan keräyslippaaseen, ostaa Kultanauhan tai lahjoittaa MobilePaylla Sylvan lahjoitusnumeroon 87215.

Avauskiekon huomisessa Kärpät – KalPa -ottelussa pudottaa 6-vuotias Elena, joka sairastui neuroblastooman vuoden ja neljän kuukauden ikäisenä vuonna 2013. Nyt Elena on ollut terveenä pian neljä vuotta, mutta seurannat jatkuvat edelleen.

Elena on reipas eskarilainen, joka innostuu uusista asioista ja on kaikkien kaveri. Elena tykkää piirtää ja värittää ja hän viihtyy ulkona. Mäenlasku on tällä hetkellä Elenalle mieluisaa tekemistä.

Kaikki #erätauko-ottelut kaudella 2018 - 2019:

Torstai 31.1.
Helsinki: HIFK–SaiPa

Perjantai 1.2.
Mikkeli: Jukurit–JYP

Lauantai 2.2.
Tampere: Ilves–Jukurit
Pori: Ässät–KalPa

Keskiviikko 6.2.
Kouvola: KooKoo–HPK
Oulu: Kärpät–KalPa
Jyväskylä: JYP–Pelicans

Perjantai 8.2.
Tampere: Tappara–KooKoo
Kuopio: KalPa–Ilves
Lappeenranta: SaiPa–Lukko
Vaasa: Sport–JYP

Torstai 14.2.
Rauma: Lukko–Kärpät

Perjantai 15.2.
Lahti: Pelicans–KooKoo

Keskiviikko 20.2.
Hämeenlinna: HPK–Jukurit