Kärpät kohtaa Lipon Raksilassa

12.2.2019
Kärpät kohtaa Lipon Raksilassa

Kesäkuun ensimmäinen perjantai kannattaa pistää kalenteriin ylös, sillä tuolloin Oulun Lippo ja Oulun Kärpät taistelevat Raksilan herruudesta. Luvassa on haasteottelu, jonka pelikenttänä toimii Raksilan pesäpallostadion.

Lipon ja Kärppien välinen haasteottelu pelataan 7.6. kello 17.00 alkaen. Lipon miehet ovat luvanneet antaa tasoitusta lyömällä ja heittämällä heikommalta puoleltaan. Pelissä pelataan kaksi kolmen vuoroparin jaksoa, joiden välissä pidetään tauko. Tauon aikana stadionilla järjestetään leikkimielisiä kilpailuja Kärppien ja Lipon välillä.

Idea haasteottelusta syntyi jo viime vuoden puolella, kun Kärpät tarttui Lipon aloitteeseen. Pesäpalloseura haluaa herättää ystävyys- ja haasteotteluiden perinteen jälleen henkiin, ja Kärppien edustusjoukkueelle tapahtuma on mainio tapa päättää yhteinen harjoitusjakso rennomman aktiviteetin merkeissä.

Liput tapahtumaan 10€/kpl, alle 15-vuotiaille ilmainen sisäänpääsy. Liput tulevat ennakkomyyntiin Lipon verkkokauppaan 1.4.