Huttulan ja Hermosen lainajaksot RoKissa päätökseen – Sedlak matkaa toiseen suuntaan

13.2.2019
Huttulan ja Hermosen lainajaksot RoKissa päätökseen – Sedlak matkaa toiseen suuntaan

Kuva: Jussi Määttä

Mestis-seura Rovaniemen Kiekossa suurimman osan kaudesta pelanneet Kärppien sopimuspelaajat Joona Huttula ja Julius Hermonen palaavat Ouluun. Samalla Kärpät lainaa seuran A-nuorissa pelaavan Zdenek Sedlakin RoKiin loppukauden ajaksi.

22-vuotias puolustaja, Joona Huttula, on pelannut kuluvalla kaudella RoKin paidassa 32 ottelua tehopistein 5+9=14. Tämän lisäksi Huttulalla on tältä kaudelta vyöllään kolme liigaottelua tehopistein 0+1.

Hermonen, 22, on pelannut kaudella 2018 – 2019 RoKissa 36 ottelua, joissa teräväjalkainen laitahyökkääjä on tehnyt tehopisteet 17+12=29. Hermonen on pelannut urallaan 15 liigaottelua ilman tehopisteitä.

Zdenek Sedlak, 18, on edustanut Kärppiä kaudesta 2015 – 2016 lähtien. HC Zlinin kasvatti on edustanut Tšekin nuorten maajoukkueita joka vuosi viimeisen neljän kauden ajan. Tällä kaudella Sedlak on pelannut Nuorten SM-liigassa 37 ottelua tehopistein 17+16=33.

Sekä Huttula että Hermonen ovat edustuskelpoisia Nuorten SM-liigassa.