​Kärpät – SaiPa on perhepeli!

22.2.2019
​Kärpät – SaiPa on perhepeli!

Lauantaina 2.3. pelattava Kärpät – SaiPa on koko perheen peli! Päivä alkaa aamujäiltä ja päättyy huippukamppailuun Oulun Energia Areenalla.

Päivä alkaa Oulun Kärppien yleisölle avoimilla aamujäillä. Tämän jälkeen on lasten aamujäiden vuoro, joka alkaa noin kello 10:45. Lapsilla on mahdollisuus luistella ja kiekkoilla yhdessä Kärppäpelaajien kanssa. Luistelijalle pakolliset varusteet ovat ainoastaan luistimet ja kypärä, mutta myös mailan voi halutessaan ottaa mukaan! Aamujäille oikeuttavan luistelupassin voi noutaa Kärppätoimistolta esittämällä kausikortin tai ottelulipun kyseiseen otteluun. Voit ostaa ottelulipun myös luistelupassin haun yhteydessä. Aamujäille mahtuu vain 100 ensimmäistä, joten ole ajoissa liikkeellä! Kärppätoimisto on avoinna arkisin kello 10 – 17.

Lasten aamujäiden eväät tarjoavat Paulig, Fazer ja Valio. Kärppäkauppa on avoinna aamujäiden aikana!

Hallin ovet aukeavat kello 17:00, ja ottelu käynnistyy kello 18:00. Hallin käytäviltä löytyy tekemistä koko perheelle ennen ottelua ja molempien erätaukojen aikana. Luvassa on muun muassa:

- Pikku-Minnan kasvomaalaus
- Hockey Basen laukaisupiste
- SuperPark aktiviteettipiste
- VR Heaven -virtuaalitodellisuuspiste
- Oulun Raviradan Iiro-hevonen hallin edustalla

Aikataulu

10:15 – 10:45 Oulun Kärppien aamujäät

10:45 – 11:30 Lasten aamujäät

17:00 Hallin ovet aukeavat

18:00 Kärpät – SaiPa

Liput

A- ja L-kulmausten istumapaikkojen hintaa on alennettu. Perhepeliin pääset istumapaikalle vain 11€ hintaan! (sis. käsittelykulut)

LIPPUKAUPPAAN!