Kärppien ottelutapahtumiin etsittiin kehitysehdotuksia – kiitos asiakastyytyväisyyskyselyyn vastanneille!

1.3.2019
Kärppien ottelutapahtumiin etsittiin kehitysehdotuksia – kiitos asiakastyytyväisyyskyselyyn vastanneille!

Kuva: Jussi Määttä

Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijat järjestivät ison asiakastyytyväisyyskyselyn Kärppien helmikuun kotipeleissä 12.2. ja 20.2. Kyselyn tarkoitus on löytää keinoja seuran ottelutapahtumien kehittämiseen ja asiakaskokemuksen parantamiseen.

Saimme vastauksia kaikista ikäryhmistä. Jako irtolipun ostaneista ja kausikorttien omistajista oli myös tasainen. Vastanneiden joukosta noin 40 prosenttia kuuluu joukkoon, joka käy runkosarjan aikana yli 15 Kärppien kotimatsissa.

Tulokset ovat pääpiirteittäin erittäin positiivisia. Ottelutapahtumissa kiitosta saivat muun muassa asiakaspalvelu, siisteys sekä anniskelupalvelut. Myös hallin esteettömyyteen ja opasteisiin oltiin tyytyväisiä.

Lisäksi ottelun ulkopuolisista aktiviteeteista tuli kiitosta. Erätauoilla nähdyistä ohjelmanumeroista tykättiin ja monet kyselyyn vastanneista ovat kiinnostuneita näkemään niitä lisää. Jokaisessa kotimatsissa käyty arvonta pysyy edelleen hyvin suosittuna.

Kyselyn kommenttiosiossa saimme kirjavasti vastauksia ja hyviä ehdotuksia ottelutapahtumien kehittämiseen. Kiitos! Poimintoja niistä:

"Iloisempaa/hiljaisempaa musiikkia"
"Ohjelmaa lapsiperheille"
"Lisää fanitapaamisia"
"Hallikäytävän liikenne sujuvammaksi"

Toivomme, että kannattajat pysyvät vähintään yhtä aktiivisina vastaavissa tyytyväisyyskyselyissä. Kannattajien mielipiteet otetaan aina vakavasti, ja haluamme kehittää kotiotteluiden viihtyvyyttä yhteistyössä.

Iso kiitos myös OAMK:n opiskelijoille Elina Karistolle, Laura Koskenniemelle, Matti Karjalaiselle, Jenna Sarjalle ja Laura Kinnarille, jotka suunnittelivat ja toteuttivat tämän kyselyn.

Kaikkien vastanneiden kesken arvomme lippupaketin Kärppien ensimmäiselle pudotuspelikierrokselle. Ilmoitamme arvonnan tuloksesta voittajalle maanantaina 4.3.