​Kärpät kohtaa SaiPan perhepelissä

2.3.2019

Kärpät ja SaiPa iskevät tänään Kärppien kauden toiseksi viimeisessä kotiottelussa. Perhepeli-teemalla pelattava ottelu käynnistyy poikkeuksellisesti kello 18:00.

Viikko sitten Lappeenrannassa kohdanneet joukkueet lähtevät molemmat tämäniltaiseen voitto allaan. SaiPa kaatoi eilen Vaasan Sportin vieraskaukalossa maalein 1-2, ja Kärpät varmisti runkosarjavoiton viime keskiviikkona kaatamalla HPK:n maalein 3-2. Kärppien kultakypärä Ville Leskisen mukaan runkosarjan voiton tuoma kotietu on hieno asia, mutta muuten runkosarjan voitto ei kanna pudotuspeleihin konkreettista etua.

- Saa kotiedun playoffeihin, niin siinä mielessä hyvä juttu. Kohtahan ne oikeat pelit kuitenkin vasta alkavat, joten ei sillä sinäänsä ole niin väliä lopulta.

Leskinen pelaa parhaillaan huippukautta. Maali- ja pistepörssin voitosta taisteleva 24-vuotias on pelaamassaan 53 ottelussa heiluttanut verkkoa 26 kertaa, ja 24 maalisyötön myötä tehopisteitä on kasassa pyöreät 50. Mitään taikatemppuja Leskinen ei löydä menestyksensä taustalta, vaan käyrä on osoittanut ylöspäin jo useamman kauden ajan.

- Pari vuotta on ollut hyvä, nouseva käyrä, ja se sama työ on jatkunut itsellä. Olen pysynyt terveenä myös, joten se on iso juttu.

Kärpät ja SaiPa ovat kohdanneet tällä kaudella kolmesti, ja voitot ovat Kärpille 2-1. Viimeisin ottelu pelattiin viikko sitten perjantaina Lappeenrannassa, missä Kärpät nousi kotijoukkueen salama-alun jälkeen 2-5 voittoon.

Playoff-huivit myynnissä ensi kertaa

Kevään 2019 playoff-huivit ovat myynnissä ensi kertaa tämän illan ottelussa. Huivin hinta on 12€ ja ensimmäinen erä on ainoastaan 500kpl!

Perhepeli

Illan ottelu on viime kausien aikana suosituksi noussut perhepeli! Oulun Energia Areenan käytäviltä löydät tekemistä koko perheelle. Lue lisää perhepelistä!

Kokoonpanoissa pientä viilausta

Kärppien kokoonpanoissa nähdään vain pientä viilausta. Keskiviikon pelin alkulämmitelyiden jälkeen väliin jättänyt Jani Hakanpää on tänään taas pelikuntoinen, ja Otto Karvinen hyppää liigadebyyttinsä tehneen Tuukka Tieksolan paikalle nelosketjuun. Kärppien maalilla aloittaa tänään Veini Vehviläinen.

Perhepeli Kärpät – SaiPa käyntiin Oulun Energia Areenalla poikkeuksellisesti kello 18:00!