Aku Ankka -erikoisnumero tuotti jättisumman kärppäjunioreille

5.3.2019
Aku Ankka -erikoisnumero tuotti jättisumman kärppäjunioreille

Kuva: Jussi Määttä

Sanoma Media Finland sekä Liiga yhdistivät tällä kaudella voimansa ja toivat Suomen pääsarjatason pelaajat osaksi Aku Ankka -sarjakuvamaailmaa. Erikoispainoksessa Aku ja kumppanit pelasivat jääkiekkoa ryhmää vastaan, jossa hahmoja oli jokaisesta Liiga-joukkueesta. Tätä erikoisnumeroa painettiin yhteensä 100 000 kappaletta, ja niiden myynti aloitettiin joulukuun alussa jokaisella Liiga-paikkakunnalla.

Kärppien pelaajista Lasse Kukkonen pääsi esiintymään Aku Ankka -tarinassa sekä seuralle räätälöidyssä kansikuvassa "Kukko-Lassena".

Kukko-Lassen voimin Kärpät onnistui myymään lehteä erinomaisella tuloksella, sillä seura sai kasaan komean 29 000 euron summan. Potti suuntaa lyhentämättömänä Kärppien junioritoimintaan. Komea ja lihava sekki esiteltiin viime lauantaina Raksilassa vietetyn perhepelin yhteydessä.

Oulun Kärpät oy:n yhteyspäällikkö ja Oulun Kärpät 46:n johtokunnan jäsen Ilkka Mikkola on tyytyväinen saatuihin tuottoihin. Raha tulee tarpeeseen etenkin niille, joille jääkiekon harrastaminen ei ole itsestäänselvyys.

"Ei ole vastaavaa yksittäistä isoa projektia, jonka tuotto jaettaisiin suoraan junioritoiminnalle. Jääkiekko on arvokas harrastus, ja tämä myyntituotto tulee merkittävästi auttamaan juniorijoukkueita", Mikkola kommentoi.

Kärpät kiittää kaikkia lehden ostaneita ja junioritoiminnan tukijoita!