A-nuorten finaalit alkavat tänään Raksilassa

1.4.2019
A-nuorten finaalit alkavat tänään Raksilassa

Kuva: Jussi Määttä

Oulun Kärppien A-nuorten joukkue eteni viikonloppuna finaaleihin, kun se kukisti Lahden Pelicansin voitoin 3-2. Lauantaina pelatussa kuolemanottelussa oululaiset olivat vahvempia maalein 3-1, ja nyt joukkue valmistautuu kivikovaan loppukoitokseen Espoon Bluesia vastaan.

Kärppien pudotuspelikevät alkoi vahvasti maaliskuun puolessa välissä. Neljännesfinaaleissa se päihitti HPK:n suoraan kolmessa ottelussa maalierolla 17-4. Semifinaalisarja oli huomattavasti haasteellisempi, kun Pelicans onnistui venyttämään sarjan viidenteen peliin.

"Lauantain peli oli loistava, eikä tuollaiseen peliin tarvitse jätkiä sytyttää, kun kaikki tiesivät panoksen. Tuollaiset kuolemanpelit ovat niitä parhaita pelejä. Onnistuttiin joukkueena erinomaisesti, mikä vain paransi fiilistä entisestään", Kärppiä kapteeni Niko Kuiri kuvailee.

Espoon Blues sijoittui A-nuorten SM-liigan runkosarjassa Kärppien alle toiseksi. Pudotuspeleissä espoolaiset ovat olleet niin ikään vakuuttavia, kun se kaatoi viime vuoden mestarin KalPan 3-2 ja semifinaaleissa Sportin 3-0. Finaalisarjasta odotetaankin tiukkaa vääntöä. Runkosarjassa Kärpät ja Blues pelasivat neljästi vastakkain ja kummatkin voittivat yhden pelin Espoossa ja Oulussa.

"Saadaan hyvin kiekkoa liikkuttava ja todella kovalla työmoraalilla varustettu joukkue vastaan. Kyllä me hyvät mähinät saadaan aikaiseksi", Kuiri kuvailee alkavaa sarjaa.

Finaalit alkavat tänään maanantaina Oulun Energia Areenalla kello 18:30!

Finaalien aikataulu:

- 1.4. Oulussa 18:30
- 3.4. Espoossa 18:30
- 4.4. Oulussa 18:30

Tarvittaessa:
- 6.4. Espoossa 16:00
- 7.4. Oulussa 17:30


Otteluliput A-nuorten kotipeleihin 5€/kpl. Lipunmyynti ja sisäänkäynti hallin pääovelta tuntia ennen ottelun alkua. Lipun voi maksaa sekä käteisellä että kortilla.

Ilmainen sisäänpääsy:

- Alle 12-vuotiaat

- Eläkeläiskortilla

- Oulun Kärppien juniorilisenssillä

- Jääkiekkoliiton hyväksymillä korteilla


Huom. Oulun Kärppien kausikortti ei oikeuta ilmaiseen sisäänpääsyyn A-nuorten finaalipeleihin.