​Nicklas Lasun ura jatkuu Frölundassa

10.5.2019
​Nicklas Lasun ura jatkuu Frölundassa

Kuva: Jussi Määttä

Kärppiä kahden viime kauden ajan edustanut Nicklas Lasu jatkaa uraansa kasvattajaseurassaan Frölunda Indiansissa. Ennen Ouluun saapumista koko ammattilaisuransa Frölundaa edustaneen Lasun sopimus göteborgilaisseuran kanssa on nelivuotinen.

Lasu pelasi debyyttikaudellaan runkosarjassa täydet 60 ottelua tehopistein 10+19=29. Pudotuspeleissä tahti oli tehopisteiden valossa rauhallisempaa, mutta kausi päättyi mestaruusjuhliin Tampereella. Kaudella 2018 – 2019 Lasu iski pelaamassaan 58 runkosarjaottelussa tehot 10+27=37 ja oli joukkueensa neljänneksi tehokkain pistemies. Hopeaan päättyneissä pudotuspeleissä ruotsalainen kirjautti tehopisteet 2+6=8.

Kärpät haluaa kiittää Nicklasta kahdesta viime kaudesta ja toivottaa onnea ja menestystä tulevaan! Tack för allting och lycka till, Nicklas!