Aho, Puljujärvi, Mikkola - Kärpät Alumni järjestää hyväntekeväisyysottelun

22.5.2019
Aho, Puljujärvi, Mikkola - Kärpät Alumni järjestää hyväntekeväisyysottelun

Kärpät Alumni järjestää hyväntekeväisyysottelun perjantaina 2.8.2019 Oulun Energia Areenalla, jossa mittaa ottavat toisistaan tulevan kauden 2019-2020 Kärppien Liigajoukkue ja Oulu All Stars -joukkue. All Stars kokoonpanossa pelaa Kärpistä tunnetuiksi nousseita pelaajia. Kaukalossa tullaan näkemään mm. Sebastian Aho, Jesse Puljujärvi ja Ilkka Mikkola.

Ottelutapahtuman yhteydessä järjestetään Työyhteisöt tänään ja huomenna seminaari. Aiheina ovat mm. yksilövalmentaminen, yksilöstä kohti kokonaisuutta: tiimi, sen kasvu ja valmentaminen (työyhteisön eri näkökulmat), kuinka ylläpitää toimivaa kokonaisuutta sekä kuinka yksilö voi ja miten pitää vaikuttaa toimivaan kokonaisuuteen.

Päivän ohjelma

- Aloituskahvit
- Seminaari
- Ruokailu
- Pre Game
- Peli ja kisailut
- Iltatapahtuma

Tapahtuman tuotto menee kokonaisuudessaan hyväntekeväisyyteen Alumnin Tukisäätiö Oulu-rahaston kautta. Oulu-rahaston varoja voidaan käyttää vähävaraisten lasten ja nuorten jääkiekkoharrastuksen tukemiseen. Jääkiekkoharrastuksen tukemisella pyritään ehkäisemään lasten ja nuorten syrjäytymistä.

Lipunmyynti käynnistyy Ticketmasterissa tänään kello 15!