​Kärpät pelaa kolme harjoitusottelua ennen kauden alkua

24.5.2019
​Kärpät pelaa kolme harjoitusottelua ennen kauden alkua

Kärpät kohtaa TPS:n Miska Humalojan kotikunnassa.Kärpät pelaa kolme harjoitusottelua ennen kauden alkua Kärpät valmistautuu kauteen 2019 – 2020 kolmella harjoituspelillä ennen CHL:n ja Liigan alkua. Kärpät kohtaa harjoitusotteluissaan KalPan, TPS:n ja ru (Kuva: Jussi Määttä)

Kärpät valmistautuu kauteen 2019 – 2020 kolmella harjoituspelillä ennen CHL:n ja Liigan alkua. Kärpät kohtaa harjoitusotteluissaan KalPan, TPS:n ja ruotsalaisen Luleå HF:n.

Kärpät ja KalPa kohtaavat Iisalmen jäähallissa 9. elokuuta. Ottelu

Ensimmäisen harjoitusottelunsa Kärpät pelaa Iisalmessa KalPan vieraana 9. elokuuta. Ottelu käynnistyy kello 18:30. Viikkoa myöhemmin, lauantaina 16.8. Kärpät isännöi TPS:ää Pyhäjärvellä Marjoniemi Camping Challengessa. Inmet-areenalla pelattavan ottelun lipunmyynti on käynnissä TIcketmasterissa.

Ainoan Oulussa pelattavan harjoitusottelunsa Kärpät pelaa tiistaina 20.8. kun ruotsalainen Luleå HF saapuu vierailulle Ouluun. Ottelu käynnistyy kello 18:30. Lipunmyynnistä tiedotetaan myöhemmin.